Volg ons via
 
 
 

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje | Aantrekkelijk vakantieland, ook voor mantelzorgers en mensen met beperkingen, tijdens de wintermaanden

Overwinteren kan op alle mogelijke manieren. Ontspannen reizen of verblijven in een appartement of hotel, zes maanden met de caravan op een camping aan een Spaanse costa. 

De overwinteraar kan zich tegenwoordig heel wat permitteren. Genieten van de luxe in een hotel of appartement in een heerlijk klimaat aan de Costa del Sol. Voeg daar, voor sportievelingen, nog sportieve evenementen (Golf, Tennis, Paddle) aan toe en het is compleet. Met een Resort & Spa en vele faciliteiten is zo een nieuwe vorm van overwinteren ontstaan. 

Luxe overwinteren, maar wat als je voor iemand moet zorgen of zelf zorg nodig hebt? Ook dit is in Spanje mogelijk. Er zijn (ont)zorg-programma voor wie dat nodig heeft. Vaak is er 24 - uur een arts "stand-by".  Ontzorgprogramma’s,  stellen hulp behoevende mensen (kinderen en volwassenen) en hun partners / ouders / kinderen (mantelzorgers) in de gelegenheid om tijdens hun vakantie zowel samen als afzonderlijk activiteiten te kunnen ondernemen. 

Hierbij wordt aan de zorgverlenende partners / ouders / kinderen (mantelzorgers) de mogelijkheid geboden om hun dagelijkse taken gedurende een of enkele dagdelen of dagen ‘over te dragen’. Deze dienstverlening wordt bijvoorbeeld aan mensen met een partner met de ziekte van Alzheimer of ernstige mobiliteitsbeperkingen geboden. 

De zorg en activiteiten-begeleiding voor de partners, ouders of kinderen wordt dan overgenomen door Nederlandse deskundige medewerkers/sters (verzorgenden / verpleegkundigen / activiteitenbegeleiders). Wanneer u zorg nodig heeft liggen de tarieven in Spanje lager dan in Nederland. In Spanje zijn verschillende Nederlandse zorgaanbieders actief, je vindt ze door in Google te zoeken.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Dicks
Hits: 13925
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
overwinteren, overwinteren spanje, overwinteren met beperking, vakantie mantelzorger, spanje
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.