Volg ons via
 
 
 

Lattrop | Ga eens op koesafari

Lattrop met daar vlakbij gelegen het bekende Ootmarsum is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Luxe logeren in een safaritent op het erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop is sinds kort mogelijk. Naast de al bestaande logeermogelijkheden die Erve Bossem biedt is er nu de mogelijkheid om te overnachten in één van de twee grote canvas safaritenten op het terrein. Een beter natuurgevoel kun je haast niet krijgen wanneer je 's morgens de tent open ritst en oog in oog staat met de grote brandrode runderen. Deze runderen compleet met hoorns behoren tot een heel oud en authentiek ras en zijn bijzonder sterk. Binnenkort krijgen de runderen de vrije ruimte in de omliggende natuurgebieden.

De tenten zijn luxe en comfortabel ingericht met ondermeer een boxspring. Slapen zal in deze uiterst stille omgeving dan ook geen probleem zijn. Lattrop met daar vlakbij gelegen het bekende Ootmarsum is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Erve Bossem sluit geheel aan op het Wandelnetwerk Twente en voor fietsers zijn er huurfietsen met of zonder gebruik van GPS. Ook kun je vanaf de boerderij een kanotocht gaan maken op de Dinkel.

Alle info op de website van: www.bossem.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2423
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
koesafari, boerderijvakantie, fietsroutes ootmarsum, wandelen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.