Volg ons via
 
 
 

Campergids Europa 2008 met datasets voor navigatie

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De 11de uitgave van de Campergids Europa Facile-en-Route is verkrijgbaar!

De fraai uitgevoerde gids is helemaal in kleur en telt 544 pagina’s. Het aanbod van landen is in de editie 2008 uitgebreid met het Verenigd Koninkrijk. In één oogopslag vindt de gebruiker zowel overnachtingsmogelijkheden en servicefaciliteiten als toeristische informatie. Veel camperplaatsen worden, ter oriëntatie, geïllustreerd met een foto. Door het grote succes in 2007 zijn voor de Campergids 2008 de datasets voor navigatiesystemen nu al direct te downloaden vanaf Internet.

Dit jaar werden reisconsulenten ingezet om camperplaatsen te controleren. Dit heeft geresulteerd in een grote uitbreiding van het aantal foto’s, zeer accurate gps-coördinaten en de meest actuele gegevens.

Door de unieke koppeling tussen de Campergids en de meest gangbare navigatiesystemen zijn omrijden, zoeken, tijdverlies en natuurlijk de nodige woordenwisselingen verleden tijd: het navigatiesysteem wijst de weg naar elke camperplaats in Europa. Gebruikers van de Campergids kunnen datasets downloaden van de internetsite: www.facilemedia.nl. Het navigatiesysteem toont naam en adres van de POI (point of interest), een verwijzing naar een pagina in de gids informeert de gebruiker over de faciliteiten, tarieven en bijzonderheden. Uitgeverij Facile Media is tevens de Nederlandse vertegenwoordiger van France Passion en Fattore Amico. Camperaars zijn welkom bij Franse (France Passion) en Italiaanse wijnboeren (Fattore Amico). Deze formules staan de camperaar toe om veilig te overnachten zonder enige verplichting, op de mooiste wijngaarden in heel Frankrijk en Italië.

Campergids Facile-en-Route 2008 is o.a. te koop bij ANWB, boekhandel in Nederland en België, Nederlandse Kampeerauto Club, De Vlaamse Kampeertoeristen en diverse camper- en kampeerbedrijven in Nederland en België.

Campergids Europa Facile-en-Route 2008; Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië en Griekenland;

ISBN 978-9076080-13-0); verkoopprijs € 24,95.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3824
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
camper, kamperen , camping, camperplaats
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.