Volg ons via
 
 
 

Duitsland nr 1 vakantieland

Bijna 3 miljoen vakanties werden door de Nederlanders in Duitsland doorgebracht.

Duitsland voerde na 25 jaar, in 2007 de lijst aan als meest populaire vakantieland. Frankrijk kwam hierdoor op de tweede plaats terecht. Bijna 3 miljoen vakanties werden door de Nederlanders in Duitsland doorgebracht en met name de gebieden rond de Eiffel en het Sauerland waren erg in trek. Ook de stad Berlijn kreeg veel meer Nederlandse toeristen te verwerken. Van bijna alle 3 miljoen toeristen die een bezoek aan Duitsland brachten, was de helft ouder dan vijftig jaar.

Voor de komende mei / tulpvakantie in 2008 wordt een record aantal boekingen voor vakanties verwacht. Een flink aantal dagen op rij t.w. Koninginnedag, Hemelvaart , Bevrijdingsdag en Pinsteren vallen allemaal gunstig zodat al rekening wordt gehouden met een flink aantal boekingen voor de vakantieparken en hotels. Volgens de reisorganisaties is het zaak om maar beter snel te boeken of zo men zegt...lekker thuis bljven.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2393
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie in, vakantiepark in duitsland, huisje huren sauerland, vakantiehuis huren, duitsland sauerland
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.