Volg ons via
 
 
 

Dagje Den Haag met Royal Tour

De Royal Tour Den Haag is een uitgebreide stadsrondrit onder begeleiding van een ervaren gids.

De Royal Tour is een uitgebreide stadsrondrit onder begeleiding van een ervaren gids. Tijdens de drie uur durende rondrit - die gedeeltelijk ook wandelend wordt afgelegd - komt u onder andere alles te weten over de geschiedenis van het Nederlandse koningshuis. Vanaf het VVV-kantoor aan de Hofweg neemt de gids u te voet mee voor een bezoek aan de Ridderzaal, hét middelpunt van het staatkundige leven in Nederland. Niet alleen is het gebouw op zichzelf een bezienswaardigheid, maar in deze omgeving speelden zich ook de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse staatsgeschiedenis af.

Behalve ambassades, zijn ook vele internationale instellingen in Den Haag gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan het Vredespaleis, waar het Internationale Hof van Justitie zitting heeft. De Royal Tour voert u verder langs de Haagse paleizen, waaronder paleis Noordeinde, paleis Lange Voorhout en paleis Kneuterdijk. Natuurlijk passeert u ook paleis Huis ten Bosch, het paleis waar koningin Beatrix resideert.

De Royal Tour voert u tevens door Scheveningen waar u kennis maakt met zowel de moderne badplaats als het oude vissersdorp. Meer informatie op de website: haagsuitburo.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5218
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
stadswandeling den haag, tour den haag, dagje den haag, excursie den haag, royal tour den haag
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.