Volg ons via
 
 
 

Groot nieuw park in Frankrijk

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Eind juni 2007 opende Center Parcs een groots nieuw park in Frankrijk. Het totale park omvat 84 hectare met een eigen haven, golfbaan en 861 woningen alle in Canadese stijl gebouwd. Het is één van de grootste toeristische projecten van Europa. Het park werd geopend door de Franse president of zijn plaatsvervanger.

Het park ’Le Lac d’Ailette’ is een vakantieplaats op zich aan een 140 hectare groot meer, met zandstrand. In het meer mag ook worden gezwommen. De eerste boekingen vanuit Nederland zijn inmiddels al binnen.

Het park past goed in het mooie en glooiende landschap van Picardie. De stijl van de huisjes past uitermate goed in het landschap. In het departement Aisne in de regio Picardie is een heleboel te ontdekken, zoals Laon, Soissons voor steden- en cultuurliefhebbers. De streek la Thiérarche geeft een echt plattelandsgevoel en biedt goede fiets-en wandelmogelijkheden.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1715
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Le Lac d Allette, Center Parcs
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.