Volg ons via
 
 
 

Thailand - Chiang Mai

Thailand | Het land waar vreugde en vrijheid de hoofdtoon voert.

Thailand.......voor elk wat wils!

Welkom in het Land van de Glimlach, het land waar vreugde en vrijheid de hoofdtoon voert, een land spectaculair en divers als op de ansichtkaarten. Prachtige stranden , historische kultuur en museums, levendige kunst, een goed nachtleven en een van de meest fantastische keukens in de wereld. Vooral het bergachtige noorden met haar wild stromende rivieren, maar ook het zuiden met haar eilanden en stranden, en centraal gelegen het levendige Bangkok. Een land waar verveling niet bestaat, dat land met haar warme regenbuien, een plezierig land dat voor iedereen wat te bieden heeft.

 
Wij richten ons echter op Chiang Mai, waar vele bezoekers langer blijven dan gepland, en wel om de volgende redenen; Kwalitatief hoogwaardige en goedgeprijsd onderdak, de grote cullinair varieteit, de mogelijkheden tot winkelen, de internationale atmosfeer en vriendelijke bevolking. Ook het aanbod op kultureel en spiritueel gebied draagt eraan bij dat Chiang Mai interessanter is voor een langer verblijf dan voor een kortstondige toeristische tussensstop.

Zo is het klimaat van Noord Thailand tolerabel voor de meeste buitenlanders en verschilt duidelijk met het klimaat van Centraal en Zuid Thailand. Het koele seizoen duurt van laat October to het einde van Februari. De gemiddelde dagtemperatuur is 21C en snachts is het frisser. De koudste maanden zijn December en Januari. Het warme seizoen is van begin Maart tot eind Mei; met een gemiddelde dagtemperatuur van 30C. De warmste maand is April. Het regenseizoen vangt gewoonlijk begin Juni aan en strekt zich uit tot eind October, met de hevigste regenval in September.

In Chiang Mai wonende buitenlanders zullen beamen dat de Thai in dunbevolkte gebieden vriendelijker zijn dan zij welke in dichtbevolkte gebieden leven. Chiang Mai biedt prachtige residentieele gebieden met fantastische tuinen, ongelooflijke winkelcetra en een uitmuntende infrastruktuur welke de bergen en meren van deze glorieuze omgeving toegankelijk maken. De oude stad telt vele oude gebouwen, monumenten en prachtige historische tempels, vanwege haar interessante geschiedenis.

Kijk voor meer informatie op: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Admin
Hits: 2589
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
phuket, thailand, rondreis thailand, vakantie thailand, hotel thailand
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.