Volg ons via
 
 
 

Camper in opmars

Kamperen en caravannen zullen de komende decennia een grote vlucht gaan nemen.

De afgelopen 10 jaar zijn er veel campers en caravans van eigenaar verwisseld. Vooral de camper wordt steeds populairder. Toch worden er ook nog veel kampeerwagens verhandeld.

Vroeger was het heel normaal om te kamperen. Iedereen heeft er vast herinneringen aan uit zijn jeugd. Het is dan ook een heel onbezorgde manier van vakantie vieren. Bij aankomst op de camping kun je meteen de kinderen loslaten. Een paar uur later zie je ze terug met een horde nieuwe vriendjes.

Het advertentietijdschrift Campers & Caravans ziet een steeds grotere hang naar de camper ontstaan. Vooral de minicamper wordt steeds populairder. Steeds meer 50-plussers hebben een centje gespaard voor hun oude dag. Ze willen erop uit. Voor een paar dagen, weekendjes, een paar weken.

Met een camper kun je letterlijk overal gaan en staan waar je wilt. Tegenwoordig hebben de meesten ook een fiets bij zich. Op die manier kun je gemakkelijker korte tripjes maken of even het dorp in gaan.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4123
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
camper, goedkoop kamperen, luxe kamperen, camping zoeken
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.