Volg ons via
 
 
 

Natuurkampeerterrein in Nederland

Natuurkampeerterreinen | In het groen, wel comfortabel maar echte luxe blijft achterwege

Kamperen midden in de natuur. Genieten van rust en ruimte. Van april tot en met de herfstvakantie kan dat weer op de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer. De plaatsen zijn ruim en bieden veel privacy. In de nieuwe gratis kampeerfolder vindt u alle informatie. Voor elk wat wils

Niet iedereen wil op dezelfde manier kamperen, daarom zijn er drie soorten kampeerterreinen. Allemaal gelegen in het groen. Comfortabel, maar zonder overbodige luxe.

* De natuurkampeerterreinen hebben ruime standplaatsen en voldoende speelruimte waar kinderen kunnen ravotten zonder mede-kampeerders te storen. Erg geschikt dus voor gezinnen met en zonder kinderen. Het sanitair is eenvoudig en schoon.
* Wie op stap wil met een grote groep collega’s, vrienden of familieleden, kan terecht op één van de groepskampeerterreinen van Staatsbosbeheer Ze zijn ruim opgezet en hebben een goed basissanitair. De grootte en de mogelijkheden verschillen per terrein.
* Voor de avontuurlijk ingestelde fietser of wandelaar heeft Staatsbosbeheer paalkampeerterreinen, waar ’wild’ gekampeerd mag worden. Ze liggen in het bos of aan de bosrand, vlakbij lange-afstandroutes. Ze zijn voorzien van een waterpomp en alleen per fiets of lopend te bereiken. Er is plek voor maximaal drie trekkerstenten.

Meer info  www.staatsbosbeheer


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2321
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
natuurkampeerterrein staatsbosbeheer, natuurkampeerterrein veluwe, wat is een natuurcamping
Gerelateerde artikelen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.