Volg ons via
 
 
 

Rolstoel safari Zuid Afrika

Op safari in Zuid Afrika ook mogelijk voor mensen in rolstoel

Ook mensen die in een rolstoel zitten kunnen genieten van een prachtige safarireis door de bushbush van Zuid-Afrika. Er worden speciale groepssafari’s georganiseerd door Munckhof Travel & Care. Alle aspecten die behoren bij een Zuid-Afrikaanse safari komen aan bod. Er wordt overnacht in tenten en natuurlijk wordt getracht om de ’ Big Five’ te ontmoeten.

De avontuurlijke rolstoelers krijgen begeleiding van Engelse reisgidsen en het vervoer gaat met speciale aangepaste voertuigen waarmee de deelnemers worden vervoerd. De organisatie ter plaatse is in handen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in reizen met mindervaliden. In Nederland worden de reizen geheel geregeld door Travel&Care.

Beleef de wildernis en de culturele geschiedenis van Zuid-Afrika. Aanschouw de zonsopgang op de Afrikaanse vlakten en kom oog in oog te staan met “de Grote Vijf”: een olifant, leeuw, buffel, luipaard of een nijlpaard! In samenwerking met Epic Enabled, een specialist op het gebied van aangepaste safari’s.

Meer informatie over deze reizen met extra zorg kun je vinden op: www.munckhof.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1495
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
rolstoelvakantie, rolstoelsafari, safari zuid afrika beste tijd, safari vakantie aanbiedingen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.