Volg ons via
 
 
 

Petra als allermooiste gekozen

De roze stad Petra in Jordanië gekozen als het mooiste van alle Wereldwonderen.

Bezoekers van de Vakantiebeurs hebben in 2007 de roze stad Petra in Jordanië gekozen als het mooiste van alle Wereldwonderen. Een speciale themaroute voerde langs de wereldwonderen die tijdens de beurs in januari op schitterende wijze werden gepresenteerd. De stad Petra genoot een duidelijke voorkeur en kreeg maar liefst 20% van de stemmen.

Het op de Vakantiebeurs gepresenteerde wereldwonder Petra is genomineerd voor de officiële verkiezing dit jaar van de ‘New 7 Wonders’ (http://www.new7wonders.com).

Dit project is een wereldwijde campagne om 7 nieuwe wereldwonderen te kiezen, aangezien er van de huidige wereldwonderen niet veel meer te bewonderen zijn. Miljoenen mensen kozen uit een lange lijst uiteindelijk 21 monumenten waar de beroemde roze stad Petra er één van is.

Naast de themaroute ‘Wereldwonderen’ waren op de Vakantiebeurs speciale routes voor liefhebbers van ‘Verwennen’, o.a. spa en welness, ‘Wijn & Gastronomie’, ‘Golfreizen’, ‘Gezinsvakanties’, ‘Honeymoon’ en ’Citybreaks’.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 1315
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
petra jordanie geschiedenis, jordanie reisadvies, jordanie weer, jordanie klimaat
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.