Volg ons via
 
 
 

Caravan of Camper ?

Camper of kampeerauto | Onderweg in je eigen huis

We staan er als Nederlanders om bekend dat we er altijd graag op uittrekken. Zodra het voorjaar weer in zicht is dan komen ook de vakantiebestemmingen weer ter sprake. De keus blijft dan altijd, wordt het een vliegreis of toch de caravan of camper? Zowel de camper als de caravan hebben het grote voordeel dat je je eigen bed kunt meenemen op vakantie. Ook kun je met een camper verschillende tochten gaan ondernemen van camping naar camping.

Met de camper of kampeerauto betekent veel onderweg zijn en de mogelijkheid hebben om veel bezienswaardigheden te bezichtigen. Met de caravan staan de meeste kampeerders enkele weken op een vaste plek op de camping. Wat comfort betreft doen ze tegenwoordig niet veel voor elkaar onder. Zowel de caravan als de camper zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien.

Een nieuwe kampeerwagen is een kostbare aangelegenheid. De prijzen beginnen veelal bij zo'n 40.000 euro. Om eerst eens te bekijken of dit inderdaad is wat je wilt, is het aan te raden om voor aanschaf, eerst eens op pad te gaan met een camper die je huurt. Zo kun je deze goed uitproberen qua inrichting, grootte en comfort. Ga naar een erkend bedrijf en leg alle belangrijke informatie schriftelijk vast.

Voor je met de gehuurde kampeerwagen op stap gaat controleer dan eerst zowel de binnen als de buitenkant op beschadigingen. Zorg voor een goede verzekering met geen of met een laag eigen risico. Ga eerst meerdere bedrijven langs en win veel informatie in. Op het internet zijn bv de websites www.travelhome.nl en www.nkc.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6086
Categorie: 
Kamperen, Toerisme selectie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
camper, camper marktplaats, camper huren, caravan occasion, caravan te koop, vouwwagen, vakantie, kampeervakantie, kamperen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.