Volg ons via
 
 
 

Golfparadijs Costa Blanca

Costa Blanca | Ieder jaar meer prachtige golfbanen erbij.

De Costa Blanca heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld als golfmekka van Europa. Mede te danken aan het gunstige klimaat dat er heerst zijn het ideale weersomstandigheden.voor golfers, zowel in de zomer als in de winter. Prachtige complexen temidden van palm, sinaasappel- of olijfbomen.

De Costa Blanca omvat de 160 kilometer lange kuststrook van de provincie Alicante, even ten zuiden van Valencia. Een prachtige witte kust die zijn naam te danken heeft aan de witte bloesem van de amandelbomen. De naam Costa Blanca is dus niet afgeleid van de witte kuststreek, wat velen veronderstellen. De hagelwitte stranden, breed, schoon en niet te druk doen dat wel snel vermoeden. Doordat de kuststrook achter de bergketens liggen houden die de wind uit het Spaanse binnenland tegen. in de zomer is het niet te heet en in de winter is het zeer aangenaam. De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) wijst het gebied ook aan als zeer gezond, met name voor astma- en huidklachten. In de omgeving van Alicante zijn meer dan 25 golfbanen te vinden. Prachtige ontwerpen in een subtropische omgeving. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er volop mogelijkheden.

Na de Costa del Sol, ook bekend als een prachtige golfregio is er nu dus ook de Costa Blanca waar ieder jaar weer schitterende golfbanen bijkomen. En een ander pluspunt is zeker nog de rust die je er vindt en overwegend aantrekkelijke prijzen.

Wie heeft de Costa Blanca al eens bezocht en wil een verslagje doen op onze site ?


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2960
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
costa blanca, golfbanen, golfen, golfvakantie, overwinteren, golfen in spanje
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.