Volg ons via
 
 
 

De Eemhof - Center Parcs

De Eemhof | Lekker uitwaaien op loopafstand van het Eemmeer

In januari 2007 zijn we met het hele gezin een midweekje naar De Eemhof in Zeewolde geweest, een Center Parcs park. Het is ons enorm goed bevallen. We hadden een DeLuxe Cottage voor 4 personen. Het huisje was wat verouderd, maar superschoon! In de cottage zaten onder andere een vaatwasser en een magnetron, dus luxe genoeg.

Het centrum van dit park is niet overdekt, maar grote delen zijn voorzien van een overkapping. Daardoor kun je je ook in de regen vrij goed van de ene winkel naar de andere begeven.

We hebben één keer gegeten in het restaurant. Dit bestond uit een buffet. Het was niet goedkoop (€ 19,95), maar het eten was erg lekker, ruime keuze en de bediening was zeer vriendelijk. Verder hebben we een keer gelunched in het café en dit was werkelijk voortreffelijk. Er zijn in restaurant en café voldoende rustige plekjes te vinden.

Voor de (klein)kinderen is er natuurlijk een lekker zwembad, de zogenaamde Aqua Mundo, waar ook ouders en opa’s en oma’s zich prima kunnen vermaken. Met name voor oudere kinderen (>8 jaar) is dit een top-zwembad, met onder andere een soort "surf-baan".

Als je lekker uit wilt waaien dan kun je op dit park ook heerlijk terecht. Het ligt op loopafstand van het Eemmeer en dichtbij het IJsselmeer.

Kortom, wij hebben genoten.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 3220
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
eemhof zwemmen, center parcs eemhof, eemhof marina, eemhof zwembad
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.