Volg ons via
 
 
 

Veilig skieen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Steeds meer Nederlanders gaan zonder enige kennis buiten de pistes met alle gevolgen van dien, meldt de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Jaarlijks verongelukken in de alpen meer dan 100 skirs en snowboarders in lawines.

Een reden voor de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) om in samenwerking met de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging (NKBV) een Snow Safety Center op te richten.

Het Snow Safety Center biedt aankomend seizoen drie cursussen aan: Lawinetraining Basic, Lawinetraining Advanced en Freeridetraining voor op Gletsjers. In de Lawine Basic training komen de grondbeginselen van het freeriden aan de orde. De Advanced cursus is het logisch vervolg op de basistraining. Tijdens deze cursus wordt er dieper op de materie ingegaan.

Als derde cursus is er de Gletsjer training. Freeriden op gletsjers is een vak apart en daar horen speciale technieken en vaardigheden bij. Meer info op: www.wintersport.nl en op www.snowboard.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2071
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wintersport, skibaan, langlaufen, snowboarden
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.