Volg ons via
 
 
 

Sri Lanka - rondreis

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Enkele jaren geleden ben ik in Sri Lanka geweest en heb daar een rondreis gemaakt van een week en aansluitend een weekje gerelaxed in een heerlijk strandhotel. Tijdens de rondreis hebben we veel schitterende dingen gezien. Een aantal highlights die niemand mag missen als hij/zij naar Sri Lanka gaat:

* Het olifantenweeshuis. De olifanten worden dagelijks "gewassen". Ze lopen dan in een stoet naar het water en het laatste stuk rennen ze er vrolijk op af. Zo’n wasbeurt moet je echt gezien hebben als je in de buurt bent.

* Tochtje op een olifant. Dit kan op verschillende plaatsen in het land. Een leuke ervaring! Zorg dat je niet een hele lange tocht maakt, want het is leuk, maar na een half uurtje heb je het wel een beetje gezien.

* De leeuwenrots (Sigiriya). Het is een aardige klim, maar als je goed ter been bent, is het de moeite waard om naar boven te gaan via de steile trappetjes. Onderweg naar boven loop je langs mooie muurschilderingen. Eenmaal boven op de berg heb je een prachtig uitzicht over de groene omgeving.

* Galle. De stad waar onze hollandse voorvaderen in vroeger eeuwen te vinden waren. Veel in dit stadje herinnert aan deze tijd, zoals bijvoorbeeld de grafstenen waar enkele landgenoten begraven liggen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 1744
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Sri Lanka, Galle, Colombo
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.