Volg ons via
 
 
 

Florida, autorondreis Holland International

Highlights van rondreis in Florida waren ongetwijfeld waren de Keys.

Wij zijn in 2004 in Florida geweest. We hadden een autorondreis geboekt via Holland International. Dit houdt in dat er op het vliegveld een auto voor je klaarstaat en dat alle hotels al geboekt zijn. Als ik het opnieuw zou doen, zouden we geen rondreis boeken, maar gewoon een auto huren en zelf een route uitstippelen, zodat je langer kunt blijven op de plekken die je erg aanspreken.

Wat ons betreft waren de highlights van deze vakantie de Keys. Ook de weg ernaartoe, hoewel erg lang, is mooi om te rijden. Verder aan de westkust bij het plaatsje Sarasota. Je vindt daar prachtige witte stranden aan de Golf van Mexico. En als je van natuurparken houdt, kun je in de Everglades je hart ophalen. Pas wel op, want het is er niet zoals in Nederland... de dieren lopen los en er let niemand op je! Het wandelen is dus op eigen risico!

Wij zijn er in september geweest en dit is echt het laagseizoen en bovendien het hurricane seizoen. Zelf moesten we een paar dagen eerder weg in verband met een orkaan die eraan zat te komen. Ik raad iedereen dan ook af om in deze periode te gaan. De beste periode schijnt onze winter te zijn, dus vanaf december. Doordat het laagseizoen was, was het overal ook erg rustig. Als je van pretparken houdt, is dat wel handig, maar wij vonden het een beetje saai. Met name Miami viel hierdoor erg tegen.

Het was een zeer geslaagde reis.  De mensen zijn enorm vriendelijk en zelf rondrijden is heel veilig. Al met al een aanrader!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 2841
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie florida, rondreis florida, florida keys, bezienswaardigheden florida, florida weer
Gerelateerde artikelen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.