Volg ons via
 
 
 

Zuid-Korea - Hotel Hiddink

Zuid-Korea | Mogelijkheid om te overnachten in Gwangju waar het viersterren Hotel Hiddink te vinden is.

Ben je van plan Zuid-Korea te bezoeken dan is er de mogelijkheid om te overnachten in Gwangju waar het viersterren Hotel Hiddink te vinden is.

Het vroegere Continental Hotel draagt nu zijn naam. Maar Zuid-Korea heeft meer te bieden. Vanuit Seoel kun je naar het noord-oosten gaan om te skiën.
Een tempel of paleizen-tour maken of slapen tussen de monniken. Thee drinken op de plantages midden in het land of luieren op Joeng Moon-beach, op het zonne-eiland Jejoe.
 
Op dit paradijselijke eiland heeft Hiddink zelfs nog een huis gekregen waar hij echter nog nooit is geweest. En.. het Guusseum op de plek waar in 1653 Hendrik Hamel met 37 Nederlanders schipbreuk leed. Ga zeker naar Itawonstreet in het hart van Seoel en drink een kopje koffie in het Grand Hyatt.
 
Zuid-Korea is nog niet echt ontdekt door de Nederlandse toeristen in tegenstelling tot de duizenden Koreanen die in de Achterhoek ‘Guus’ zijn geboorteplaats al wel hebben bezocht. Je kunt enkele keren per week rechtstreeks van Amsterdam naar Seoel vliegen in zo’n elf a twaalf uur.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1223
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
continental hotel, zuid korea vakantie, vakantie zuid korea, vakantie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.