Volg ons via
 
 
 

50-plussers overwinteren

Overwinteren 50plusser | Alles over overwinteren voor senioren in Spanje, Portugal, Turkije, Marokko of Thailand.

Veel vijftigplussers zoeken in de donkere maanden de zon op en gaan voor enkele weken of maanden naar het buitenland. De meeste belangstelling gaat nog steeds uit naar een bestemming rond de Middellandse Zee. Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije of Marokko.

Toch zijn ook de verre Aziatische landen als Thailand, Maleisië en Bali erg in trek. Voor wat de prijs betreft, in Thailand kun je voor een derde van de prijs, die je op een Zuid Spaans eiland kwijt bent, luxueus overwinteren. Het is er warm, er zijn prachtige stranden en accommodaties en het is er veilig.

Ook goede medische zorg en smakelijk eten vind je er allemaal. Overwinteren is zo populair dat er een speciale website voor bestaat. (zie onder )

Veel touroperators bieden speciale overwinteringsreizen aan in hun pakket. Kras Ster-vakanties biedt een uitgebreid overwinter-programma aan in een aantal Europese bestemmingen,maar ook in Thailand, Bali, Curaao en Sri Lanka.Ook bij de OAD heeft men een speciale, bij de reisbureaus verkrijgbare brochure. Ook zij bieden overwintersmogelijkheden in Spanje, Portugal en verder weg in Bali en Thailand aan.

Een andere Bali-specialist is OBI in Zwolle. Die bieden hun product al 17 jaar aan.

Selamat Jalan Tour, is al 20 jaar actief op de Indonesische toeristenmarkt en heeft accommodaties in vier Balinese badplaatsen.

Voor meer informatie: www.overwinteren.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 44187
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
overwinteren 50plusser, overwinteren senioren, overwinteren in spanje, overwinteren in thailand
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.