Volg ons via
 
 
 

Marokko - Marrakech

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ontdek de geheimen van gastvrij Marrakech. De Medina, het oude ommuurde gedeelte van Marrakech wat wel lijkt op een doolhof. Concentreer je op het grote Jemaa El Fna-plein wat goed kan dienen als oriëntatiepunt. Overdag zijn hier slangenbezweerders en waarzeggers en ’s avonds wordt alles in gereedheid gebracht voor de nachtelijke eetmarkt waar onze maag niet tegen bestand is. Zoek je even wat rust, ga dan naar de Palmeraie, net buiten de stad, waar prachtige privehuizen en hotels te vinden zijn.
 
Eigenlijk heb je geen gids nodig en kun je Marrakech het beste zelf verkennen. Ben je op zoek naar een speciale plek vraag het gewoon een voorbijganger. Veel mensen, met name kinderen, verdienen er een zakcentje bij door toeristen te begeleiden door de Medina. Heb je tijd over breng dan een bezoek aan het prachtige landschap van het Atlasgebergte.
 
Neem in dat geval een auto met chauffeur. Logeren kun je in Kasbah du Toubkal ( Klik Hier ) Het laatste stuk omhoog hoef je niet met je bagage te sjouwen, dat doen de ezels voor je. Eenmaal boven geniet je van een onvergetelijk uitzicht.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2049
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Marokko, Palmeraie, Kasbah
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.