Volg ons via
 
 
 

Oostenrijk - Tirol

Bergwandelen in Tirol

Diegene die dol is op bergwandelen kan nu in Tirol ook een nieuwe route volgen. Hier is namelijk de Adlerweg geopend, die loopt van Oost naar West-Tirol. Wandelen op deze hoogten is niet voor iedereen weggelegd hoewel er ook routes zijn voor mensen en gezinnen die het iets ontspannender aan willen doen. Het is ook mogelijk enkele trajecten met de kabelbaan af te leggen. 

Diverse wandelingen lopen van dorp naar dorp en zo kun je dus eenvoudig een hotelletje pikken. Bij meerdaagse trektochten zal je moeten overnachten in berghutten. Het comfort is dan niet hoog maar er staat tegenover dat je wakker wordt middenin de bergen. Veel hotels beschikken over een wellness-centrum met sauna’s , baden en fitnessapparatuur, zodat je daarna weer fris op pad kunt. Of je neemt in Pertisau een "steenoliebad". Tirol is te bereiken met de snelle ICE trein die je in twaalf uur van Amsterdam naar Innsbruck brengt. 

De streek heeft volop mogelijkheden voor , ook andere uitstapjes. Zo is er net buiten Innsbruck de plaats, Wattens voor liefhebbers van Swarowski. De streek kent ook vele interessante kastelen.

Meer info op: www.austria.info/nl
en www.tirol.at/adlerweg


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2984
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bergwandelen, tirol, wandelvakantie, hotel in oostenrijk, berghut in oostenrijk
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.