Volg ons via
 
 
 

Russische toeristen in Turkije

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Je hoort steeds meer negatieve geluiden van Nederlanders die Turkije hebben bezocht, over de aanwezigheid van vele Russen in de toeristencentra. Ze zouden grof zijn, veel herrie veroorzaken en bij de buffetten, als het kan twee of drie borden vol, tegelijk opscheppen. Ook zouden ze extra vroeg opstaan om de ligstoelen al vast te bezetten.
 
Volgens een eigenaar van een hotel in Alanya, is de oorzaak waarschijnlijk te vinden in het feit dat Russen vaak maar 1 week vakantie in het jaar opnemen en zich dan helemaal te buiten gaan. Ze dromen van deze ene week vakantie in het zonovergoten Turkije. De leefstijl van Russen verschilt nu eenmaal enorm met de leefstijl van de Nederlanders. Vaak zijn de Russen die Turkije bezoeken hoog opgeleide mensen.
 
Misschien kunnen we ons een beetje indenken dat deze mensen lange tijd onder een communistisch regime hebben geleefd en dat ze wellicht daardoor met een inhaalslag bezig zijn. Er bestaan wel hotels die zich voornamelijk richten op de West-Europese toeristen maar dat zullen ze niet snel toegeven.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1951
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie, Bodrum, Antalya
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.