Volg ons via
 
 
 

Wintervakanties in Tsjechie en Bulgarije

Wintersporters ontdekken nieuwe ski-gebieden in o.a. Tsjechië en Bulgarije

Extra wintersportvakanties in Tsjechie, Bulgarije en Noord-Italie en meer all-inclusive en wellness in de sneeuw. Tot voor kort relatief onbekende landen en regio’ als Tsjechie, Bulgarije en Noord-Italië worden steeds meer aangeboden.

Ook de all-inclusive formule wordt steeds meer toegepast. Hierdoor weet men van tevoren nagenoeg precies hoeveel men kwijt is voor een vakantie. Nederlanders vinden wellness ook steeds belangrijker. In het oosten van Turkije ligt het skigebied Palandoken. Het biedt vele mogelijkheden voor beginners en gevorderde skiërs. Erzurum geldt als het beste Turkse skigebied. Groot voordeel is dat de stad een eigen luchthaven heeft. Erzurum biedt wat minder aprés-ski en nachtleven dan de Europese skigebieden maar daar staat tegenover dat zich hier wel de langste skipiste ter wereld bevindt.

Bulgarije is al jaren populair bij Engelse en Belgische skiërs. Ook vanuit Nederland goed te bereiken met een drie uur durende vlucht. De kwaliteit van de hotels is goed en er zijn gezellige en uitgebreide aprés-ski en winkel-mogelijkheden. De prijzen liggen gemiddeld 60% lager dan in Nederland. Het populairste skigebied is hier Borovets met een totaal van 70 kilometer aan pistes. Frankrijk is de laatste jaren marktaandeel kwijt geraakt aan de nieuwkomers. Onjuiste prijs-kwaliteit verhoudingen en gebrek aan sfeervolle, kleinschalige accomodaties zou hier een reden voor zijn.

Maar ook Oostenrijk ziet haar toppositie langzaam maar zeker afnemen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2952
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wintersport tsjechie ervaringen, wintersport bulgarije borovets, wintersport boeken, wintersport aanbiedingen, wintersport weer
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.