Volg ons via
 
 
 

Dreischor - Zeeland

De tijd lijkt stil te hebben gestaan in Zeeuws ringdorp Dreischor

Dreischor, Zeeuws ringdorp gegroepeerd rond een bijzonder grote kerk. De tijd lijkt hier te hebben stil gestaan. Dit plaatsje kunt u aan doen voor een of meer overnachtingen in het oudste huis van Dreischor genaamd In d’n aoren waereld. Gevestigd in de voormalige timmerwinkel die eind 18e eeuw in het gotische en met trapgeveltjes gesierde pand floreerde.

Gasten worden in dit bed-and-breakfasthotelletje ontvangen in het achterhuis met eigen ingang. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee bedden, eigen douche, wastafel en toilet. Ook heeft men de beschikking over een zitkamer met televisie en schouw.

Daar wordt ook het ontbijt geserveerd met ondermeer eigen gebakken brood en zelfgemaakte jam. Op de eerste etage zijn nog een een-en een tweepersoonskamer met gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Vanuit Dreischor kunt u een bezoek brengen aan het monumentale Zierikzee. Een wandeling door het natuurgebied Dijkwater is zeer de moeite waard. Op weg naar Sirjansland kunt u dineren in de Hostellerie in de vlakbij gelegen buurtschap Schuddebeurs.

"In d’n aoren waereld" is gevestigd aan de Ring 5 in Dreischor.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2205
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dreischor, b&b zeeland, bed en breakfast, logies zeeland, vakantie zeeland
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.