Volg ons via
 
 
 

Belgie - Hasselt

Hasselt | Een echte stad voor shoppende dames.

Voor de dames die graag eens erg leuk willen winkelen is er, het in Belgisch Limburg gelegen Hasselt. Met groot succes profileert deze stad zich als “damesstad”. Door de binnenstad is een wandeling te maken speciaal voor dames die Hasselt van de meest vrouwelijke kant laat zien. Onderweg komt men dan veel kunstzinnige vrouwenbeelden tegen van onder andere dames die veel voor de stad hebben betekend.

Ook andere interessante bezienswaardigheden worden op deze wijze aangedaan zoals het nonnenklooster en het zeer interessante Stedelijk Modemuseum met kledingstukken uit de garderobe s van onder andere Coco Chanel, Christian Dior en Yves Saint-Laurent. Na het museum te hebben verlaten loopt u regelrecht de winkelstraten van Hasselt in met een verbluffend aantal modezaken. Vergeet hierbij niet de Havermarkt en de chique Kapelstraat.

Voor de dames die een dagje uit met het gezin doorbrengen is het wellicht een goed idee om op zaterdag, woensdagmiddag en tijdens de vakanties kleine kinderen tijdelijk te brengen naar het "Huis van het Kind” in de Maastrichterstraat. Met een gerust hart kun je daar enkele uren baby’s en peuters achterlaten.

Voor een kompleet informatief overzicht: kijk op www.hasselt.be


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2150
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hasselt shoppen, stadswandeling hasselt, stedentrip hasselt
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.