Volg ons via
 
 
 

Duitsland - Hamburg

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Hamburg, deze tweede stad van Duitsland wordt ook wel het ‘Venetie van het Noorden’genoemd. Een stad waar vele miljonairs woonachtig zijn dankzij de vele woonachtige rijke redersfamilies.

Veel industriëlen, pers , grote uitgevers wonen in deze stad met 10000 inwoners. Alle chique winkels zijn in het stadscentrum vertegenwoordigt.
Het centrum van Hamburg ligt rond het binnenmeer, genaamd de Alster. Voor de gewone mens zijn woningen hier niet betaalbaar.Een ander stadsdeel van Hamburg is de Reeperbahn.

Het uitgaanscentrum van Hamburg. Het centrum van Hamburg is klein dus al gauw gaat men op ontdekkingstocht. Een leuke manier is om de stad te verkennen per rondvaartboot. De keus kan gemaakt worden door de kanalen waaraan de pakhuizen staan of een tocht door de chicste buurten van Hamburg.
Het is geen goedkope stad maar vergeleken bij Nederland ook niet extreem duur. Op de binnenwateren in het centrum zijn honderden gecoupeerde zwanen te zien die stadseigendom zijn. Deze hebben een goed leven in dit rijke Hamburg. Voor de winter worden ze dan ook allemaal overgebracht naar hun winterkwartier.

Wil je er helemaal uit zijn dan is overnachten in een van de fraaie en zeer gerenommeerde hotels in de stad een verademing.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1837
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Reeperbahn, rondvaart, stadswandeling, shoppen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.