Volg ons via
 
 
 

Costa Rica - Fly Drive

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In April 2001 zijn we voor drie weken naar Costa Rica afgereisd. Na een lange vlucht kwamen we ’s middags aan in de hoofdstad San José, waarna we naar ons gezellige stadshotel zijn gebracht. Hier hebben we twee dagen doorgebracht en enkele musea en de levendige stad verkend. Op de derde dag werd onze 4WD huurauto afgeleverd bij het hotel en zijn we begonnen aan onze tocht.
 
Een overweldigende natuur en bijzonder gastvrije bevolking viel ons als eerste al op. Onze tocht ging naar o.a. La Fortuna, Monteverde met zijn prachtige regenwoud, Rincon de la Vieja, etc etc. Een prachtige tocht die volgens de bewegwijzering niet eenvoudig was maar onvergetelijk.
 
Na deze belevenis kwamen we uiteindelijk aan op onze eindbestemming, een week in een geweldig strandhotel. Na deze week zijn we vanaf het hotel, met een 2 motorig vliegtuigje teruggevlogen naar San José alwaar onze terugreis naar Amsterdam een einde maakte aan deze prachtige vakantie.

Herman en Mia

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1933
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Zuid Amerika, La Fortuna, San Jose, regenwoud
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.