Volg ons via
 
 
 

Campervakantie in winterperiode

Ga jij deze winter nog op pad met de camper?

Staat de camper al in de winterstalling? Of ga je nog op pad in dit jaargetijde? Op vakantie gaan met de camper in de winter wordt steeds populairder blijkt uit een poll op de website van de NKC. Ruim 30 procent van de campereigenaren gaat de weg op in dit seizoen.

Zon, sneeuw of dagtrip

45 procent van de respondenten zoekt de zon op met hun campers, al dan niet om te overwinteren. Populaire bestemmingen zijn Spanje, Portugal en Marokko. Een vijfde van de ondervraagden gaat juist richting de wintersportgebieden van Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk. Favoriete bezigheden hier zijn skiën en snowboarden, maar er wordt ook gewandeld en gelanglauft. En 35 procent gebruikt de kampeerwagen om dagtrips in de nabije omgeving te maken.

Comfortabel

De meeste campers zijn tegenwoordig even comfortabel in de winter als in de zomer. Verwarming behoort tot de standaarduitrusting, evenals een goede isolatie. Als je er voor kiest om te overwinteren in de zon hoef je je hier sowieso niet druk om te maken. En is je kampeerwagen wat ouder, dan zijn er allerlei aanpassingen mogelijk om het toch comfortabel te hebben in dit jaargetijde. Bovendien zijn steeds meer overnachtingslocaties ook geopend in de winter.

Bron:NKC


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 401
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
campervakantie duitsland, campervakantie tips, winterkamperen met camper
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.