Volg ons via
 
 
 

Ouderen letten op de kleintjes voor een dagje uit

Een dagje uit kan aardig in de papieren lopen, maar ouderen bereiden zich goed voor.

Uit een onderzoek in opdracht van Startpagina.nl komt naar voren dat ouderen die een dagje uit willen gaan met name letten op de kosten hiervoor. Men wil graag in de zomermaanden een dagje op stap met familie en vrienden maar deze is pas echt geslaagd als dit mogelijk is voor een redelijke prijs.

Een wandeling, fietstocht, stedentrip en een bezoek aan een museum zijn bij ouderen erg populair. En hoewel wel degelijk wordt gelet op de kosten van zo'n dagje uit wordt deze toch vaak afgesloten met een lekker etentje. Het reisgezelschap en het weer wordt ook nauwlettend uitgezocht.

Goed voorbereid op stap

Ouderen gaan niet zomaar in het wilde weg een dagje uit boeken. Men is niet zo gesteld op veel drukte en al helemaal niet op onvriendelijk personeel. Ook de vaak torenhoge parkeerkosten die overal worden gevraagd, probeert men te ontlopen. Een bestemming wordt zorgvuldig voorbereid. Reisprogramma's van ondermeer Floortje Dessing en van bekende BNérs als André van Duin worden goed bekeken.

Op Startpagina.nl met maandelijks bijna 5 miljoen bezoekers, kan men ook de nodige informatie vinden. De site biedt een grote selectie aan links die veel inspiratie opdoen en waar men terecht kan voor antwoorden op vele vragen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 664
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dagje uit met kind, dagje uit arrangementen, dagje uit vandaag, dagje uit nederland top 10
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.