Volg ons via
 
 
 

Graag op vakantie, maar niet te duur

Een vakantie laten regelen of zelf gaan samenstellen om voordeliger uit te zijn.

Hoewel we het afgelopen jaar wekenlang van tropische temperaturen konden genieten is dat geen garantie dat het ook dit jaar weer zo zal zijn. Toch willen we wel graag allemaal, m.n. in de vakantieperiode kunnen genieten van de zon. Een overweging om de vakantie dan toch maar in het buitenland door te brengen is vaak snel een feit. We kiezen graag voor zekerheid.

Goedkoper naar het buitenland

De keus voor een pakketreis naar het buitenland is gemakkelijk en je weet precies wat je wel en niet kunt verwachten. De tickets worden thuisbezorgd en alles is geregeld. Kies je dan ook nog voor een all-inclusive vakantie dan hoef je verder vrijwel geen kosten meer te rekenen. Maar is een all-inclusive vakantie wel voordelig en kun je een vakantie niet zelf samenstellen via internet?

Moet je kiezen voor een reisbureau?

Wie geen zin heeft om veel tijd te steken in het zelf regelen van een vakantie kan dit uiteraard laten doen door een reisbureau. Vanzelfsprekend werken ze daar ook niet voor niks en de kans is dan ook groot dat je voor een vakantie meer betaalt dan wanneer je het zelf gaat samenstellen. Toch is via internet een vakantie heel goed zelf (en voordeliger) te regelen. Een vliegticket kost tegenwoordig niet veel meer en het aanbod aan bestemmingen is ongelooflijk groot.

Goedkope vliegtickets

Bij vliegmaatschappijen als Ryanair en Easyjet vlieg je bijna voor een prikkie naar een zonbestemming. Ook bij Transavia en TUI zijn de vluchten rechtstreeks via internet te boeken. Neem wel de tijd om alles goed op een rijtje te zetten en hou rekening met wat speling in de vertrek- en aankomsttijden. Dit om overlap te voorkomen bij het boeken van een hotel. Het boeken van een hotel gaat rechtstreeks ook net zo eenvoudig. Zoek op internet jouw gewenste vakantiebestemming en een hotel wat naar je zin lijkt. Op vrijwel alle websites van de hotels (of b.v. via Booking) kun je een periode en kamer reserveren.

Halfpension of All-Inclusive

Je kunt de keus maken of alleen een kamer met ontbijt, halfpension (kamer met ontbijt en avondmaaltijd) of all-inclusive waar dan ook nog de lunch bijin is begrepen en vaak alle drankjes en iets extra's. De keus voor all-inclusive is kiezen voor gemak maar het is niet altijd de voordeligste. In sommige landen als Turkije en Bulgarije kun je heel goedkoop en goed uit eten gaan en zou je eigenlijk aan alleen ontbijt voldoende hebben. En je eet dan ook nog eens ergens anders. Die keus maak je zelf. Kies je ervoor om een vakantie zelf te gaan samenstellen, dan kost dat tijd maar bedenk dat het ook heel wat euro's winst oplevert.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Hendrik (Gast)
Geplaatst op 31-01-2020 om 15:10

Kies voor een vakantie in Duitsland

b.v. bij Gasthaus Am Ruhberg  in Emmerthal / Hajen aan de weser het ligt aan de fietspad langs de weser  omgeving  Hamelen .
Erg goed adres Heel goed eten en erg goed ontbijd voor een redelijke prijs .Vriendelijke gastvrouw en gastheer .goede kamers met klein keukentje en Koelkast 

Noelle
Geplaatst op 09-08-2019 om 00:54


Sorry ik moet iets kwijt! Jee wat zijn vakanties achterlijk en schandalig duur geworden en voor helemaal niets! kwaliteit is ver zoek!! Echt tè jammer! En oh ja...oh wee als je aan de zee wilt mag je xtra betalen. Vakanties en kwaliteit ver zoek! Waar is de tijd gebleven dat de vakantiegast nog iets gegund werd voor een mooie prijs? (Dat was nog 5 jaar geleden) Ik zet m’n zwembadje thuis wel op met alle comfort! In wat voor klotetijd leven we??Doei! geen behoefte aan commentaar over negatief enz.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1594
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie kiezen test, vakantie uitzoeken, waar op vakantie, zonvakantie, vakantielanden
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.