Volg ons via
 
 
 

Glamping is de nieuwe trend

Glamping | De nieuwste trend op het gebied van kamperen 

De nieuwste vorm van kamperen is Glamping. De Nederlander is dol op zijn caravan maar langzamerhand wordt toch steeds meer gekozen voor luxe en bijzondere bestemmingen. Glamping is kamperen maar dan wel op een luxe en comfortabele manier.

Een groot aantal Nederlanders kiest voor Italië als favoriete Glamping bestemming. Maar ook dichterbij huis verschijnen steeds meer luxe accommodaties waar de kampeerder echt verwend gaat worden. Luxe safaritenten, lodgetenten of tipi's, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De kampeerder hoeft niet veel meer mee te nemen want ook een eigen keuken en douche maken veelal deel uit van de aangeboden accommodatie. In weelde slapen in een comfortabel bed spreekt ook voor zich.

De komende jaren zullen naar verwachting steeds meer Nederlanders, Glamping willen ontdekken. Toch zal de echte kampeerder zich nooit uit het veld laten slaan en kiezen voor het 'echte' kamperen. Al moet er dan ook wel eens een geultje worden gegraven om het water uit de tent te houden. In alle gevallen blijft kamperen een ware beleving.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1098
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wat is glamping, luxe glamping, glamping nederland, glamping tent kopen
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.