Volg ons via
 
 
 

Schiphol | Weinig handbagage, snel inchecken

Geen of weinig handbagage moet er toe leiden dat passagiers sneller kunnen inchecken op Schiphol

Schiphol gaat experimenteren met het inchecken. Men wil maatregelen nemen om de lange wachtrijen die de laatste tijd veelvuldig voorkwamen, beter in de hand te houden. Men gaat nu een extra "no trolley-doorgang" openen voor passagiers die bijna geen handbagage bij zich hebben.

Om de kosten die in rekening worden gebracht voor ruimbagage te omzeilen, reizen veel passagiers alleen nog met handbagage waaronder veel trolley's. Deze moeten allemaal door de douane gecontroleerd worden, wat veel tijd in beslag neemt.

Besparen op je ruimbagage

Vaak slepen we veel te veel spulletjes mee wanneer we op reis gaan. Om enigszins te besparen op ruimbagage kun je proberen om in plaats van twee koffers met één koffer op pad te gaan. Wanneer de koffer goed wordt ingepakt blijkt dit meestal wel te kunnen. Het scheelt je dan toch de kosten voor één koffer.

Klein tasje met handbagage

Vanzelfsprekend heb je altijd een paar dingetjes nodig in je handbagage maar let wel op dat niet alles daar in mag zitten. Kijk op de website van Schiphol voor de laatste informatie en vergeet niet: vertrek op tijd van huis.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1293
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
online inchecken schiphol, handbagage schiphol, medicijnen in handbagage
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.