Volg ons via
 
 
 

GoEuro maakt reizen door Europa makkelijk

Ervaar zelf hoe gemakkelijk het is een reis te boeken naar jouw Europese bestemming via GoEuro

In Europa kun je op veel verschillende manieren reizen. Het is wel zo handig om in één oogopslag te kunnen zien met welke vervoersmiddelen je naar jouw plaats van bestemming kunt gaan. Maak dan gebruik van GoEuro. Op dit reisplatform kun je namelijk treinen, bussen en vluchten naar bestemmingen in twaalf Europese landen vinden en direct boeken. GoEuro werkt samen met ruim 500 Europese vervoersmaatschappijen, en kan je daardoor de beste combinaties van verschillende vervoersmogelijkheden aanbieden. Het grootste voordeel is  dat je maar één website of app nodig hebt om jouw reis van deur tot deur te plannen en te boeken. Je leest hier meer over het gemak van het vinden van de beste bus-, trein- en vliegreis in Europa met GoEuro.

Busreizen door Europa

De bus is een comfortabel vervoersmiddel waarmee je heel Europa zeer voordelig kunt ontdekken. In de luxe touringcars heb je veel beenruimte en kun je zonder bijbetaling altijd je koffer kwijt. De laatste jaren is het aanbod van langeafstandsbussen binnen Europa enorm gegroeid. De bus is daardoor een interessant alternatief geworden voor het vliegtuig en de trein. GoEuro werkt samen met betrouwbare internationale busmaatschappijen als Flixbus, Eurolines, Megabus en Ouibus. Veel van deze busmaatschappijen rijden niet alleen op de grote Europese steden, maar komen ook in de buurt van buitenlandse vliegvelden. Zo kun je vanuit Nederland met de bus naar Berlijn, Praag en Parijs reizen, maar ook vlakbij de vliegvelden van bijvoorbeeld Brussel en Düsseldorf komen. Je hoeft niet zelf te gaan puzzelen wat de handigste manier van reizen is, want GoEuro zoekt automatisch uit wat voor jou de snelste, slimste of goedkoopste manier is om met de bus van A naar B te komen.

Treinreizen door Europa

Met een internationale trein reis je snel en comfortabel naar de mooie steden van Europa. Door het uitgebreide spoornetwerk in Europa kun je eenvoudig naar de Europese bestemming van jouw keuze reizen. En dankzij het hogesnelheidsnetwerk in onder meer Frankrijk en Duitsland ben je met de trein soms sneller op je bestemming dan met het vliegtuig. De trein brengt je bovendien direct naar het stadscentrum, zodat je snel kunt doorreizen. Dankzij de vele kortingsacties kun je vaak voordelig met de trein reizen. Daarnaast geeft de RailPlus-kaart 15% tot 25% korting op internationale reizen. Deze pas is zelfs gratis voor NS-abonnementhouders van 60 jaar en ouder. Veel internationale vliegvelden zijn bovendien op het bus- en treinnetwerk aangesloten, waardoor GoEuro deze verschillende vervoersmogelijkheden optimaal voor je kan combineren.

Vliegreizen binnen Europa

Als je snel op jouw Europese plaats van bestemming wilt aankomen, dan is het vliegtuig vaak de beste keuze. Binnen een paar uur geniet je dan al van de warme winterzon aan de Costa del Sol, of van een heerlijk bezoek een klassieke steden als Rome en Athene. Als je buiten de drukke periodes (hoogseizoen en rond het weekend) kunt gaan, dan vlieg je bovendien vaak voordelig. Door het fijnmazige Europese netwerk van vliegmaatschappijen en luchthavens, vind je op GoEuro altijd een vlucht die je vlakbij je eindbestemming brengt. GoEuro kan ook aansluitend vervoer naar het stadscentrum voor je vinden en boeken. En woon je niet in de buurt van een vliegveld, dan vertelt GoEuro je precies hoe je met de bus of trein van en naar de dichtstbijzijnde luchthaven komt.

Ga naar GoEuro.nl of download de GoEuro App in de App Store of Play Store om zelf te ervaren hoe gemakkelijk een reis boeken naar jouw Europese bestemming is.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1919
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
goeuro betrouwbaar, goeuro contact, goeuro trein, goeuro reviews, reis boeken
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.