Volg ons via
 
 
 

De Lemeler Esch in top 4 natuurcampings van Europa

De Lemeler Esch Natuurcamping staat in de top 4 natuurcampings van Europa en is de nummer één van Nederland!

Woensdagavondavond 11 januari is tijdens het ANWB Camping Gala de Europese Natuurcamping van het jaar 2017 bekendgemaakt. 
Jaarlijks nomineert de ANWB-vakjury uit meer dan 9000 campings in heel Europa de tien beste campings van het jaar in vier verschillende categorieën. Duizenden kampeerliefhebbers brachten hun stem uit en uiteindelijk heeft een vakjury uit vier overgebleven campings per categorie de winnaars gekozen. De Lemeler Esch Natuurcamping staat in de top 4 natuurcampings van Europa en is de nummer één van Nederland!

Ontdekken, verrassen en verbinden met natuur
Eigenaren Tinus en Wilma Ellenbroek zijn enorm trots dat zij tot de top 4 van Europa behoren en hier als enige Nederlandse camping tussen staan. ‘Een prachtige bekroning op ons 35-jarig jubileum dit jaar! Ook voor de medewerkers, waarmee we samen de veranderingen naar natuurcamping ingezet en vormgegeven hebben. Het resultaat van teamwerk!
Keuzes maken wordt beloond. We willen onze gast graag laten ontdekken, verrassen en verbinden met de natuur. Of gasten nou alleen komen, samen of met een heel gezin; iedereen geniet op een eigen manier van de natuur, aldus Wilma.

Back-to-basic in combinatie met luxe voorzieningen
De liefde van Tinus en Wilma voor natuur is goed terug te zien op de camping. De unieke ligging aan de Archemer- en Lemelerberg waarbij je binnen een paar passen vanaf de camping midden op de heide staat, de natuurlijke inrichting van het terrein, de wijze van duurzaam ondernemen en de natuuractiviteiten maken het verblijf een bijzondere beleving. Onderscheidend is de combinatie van back-to-basic kamperen in de natuur met toch luxe voorzieningen van hoge kwaliteit in een unieke omgeving.

Wilma geeft aan het heel belangrijk te vinden gasten zowel fysiek als mentaal ruimte te bieden. Dit is terug te zien in de royale kampeerplaatsen, de flexibiliteit bij het boeken en ook bijvoorbeeld aan het kunstproject ‘Zitmomenten’, waarbij bijzondere zitcreaties middenin de natuur opgesteld staan. 
Veiligheid, aandacht voor natuur, creativiteit in plaats van entertainment en een goed onderhouden terrein zijn ook belangrijke waarden. 

Recreëren in de natuur draagt positief bij aan de gezondheid en ontwikkeling. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat je de natuur kunt beschermen en tegelijkertijd de natuurliefhebber optimaal kunt laten genieten van al het moois - en ook lekkers - dat de natuur te bieden. We hopen dat deze nominatie ook een belangrijke bijdrage heeft voor de omgeving en mensen stimuleert te komen genieten van de nog - voor velen - onontdekte plekjes in de natuur’, aldus Tinus. 

https://www.lemeleresch.nl/2016/12/nominatie-anwb-natuurcamping-jaar


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1628
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
natuurcamping, camping nederland, camping boeken, anwb camping
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.