Volg ons via
 
 
 

Huisoppasser | Mooie tijdsbesteding

Huiseigenaar draagt op vertrouwde wijze zijn huis en haard aan je over en jij kunt genieten van soms wel heel luxueuze woningen.

Wie er graag regelmatig op uittrekt maar het soms wel een beetje te kostbaar gaat worden, kan eens gaan denken om zich in te schrijven als huisoppasser. Steeds meer huiseigenaren zoeken oppas voor hun woning voor korte of langere periodes. Het is een voordelige manier van op vakantie gaan. Zelf heb je vrijwel geen onkosten en toch ben je regelmatig in een andere omgeving. Ook huiseigenaren in het buitenland zoeken regelmatig een betrouwbare oppas voor hun woning. 

Betrouwbaarheid is eerste vereiste

Het spreekt voor zich dat een huiseigenaar alleen op zoek gaat naar zeer betrouwbare oppassers. Een eerste kennismaking is dan meestal ook wenselijk. De huiseigenaar verwacht van de oppassers dat ze zorgvuldig met zijn huis en tuin omgaan en het komt ook voor dat men de zorg krijgt voor één of meerdere huisdieren en enkele lichte werkzaamheden verricht.

Inschrijven als huisoppasser

Bij verschillende organisaties kun je je opgeven als huisoppasser. Dit kan voor een langere periode of voor enkele weken of maanden per jaar. In voorkomende gevallen wordt een verklaring van goed gedrag verlangd. Ook zal een organisatie de wensen van de eigenaar gaan checken met de mogelijkheden van een oppasser. Wie liever niet de verzorging voor dieren op zich neemt of allergisch is voor b.v. katten kan elders hoogstwaarschijnlijk wel terecht.

Zoeken middels Google op huisoppasser laat al een heel scala zien van organisaties waar je terecht kunt voor meer informatie of om je in te schrijven als huisoppasser. De huiseigenaar draagt op een vertrouwde wijze zijn huis en haard aan je over en jij kunt genieten van soms wel heel luxueuze woningen. Voor mooie bestemmingen kunt u kijken op de website www.50plusplein.nl .(https://www.50plusplein.nl/


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
15 reactie(s)
Wim Muylaert (Gast)
Geplaatst op 11-08-2020 om 16:04

Aangeboden : Huisoppas

Wij, Anne en Wim, zorgzame en avontuurlijke gepensioneerden uit België willen graag uw huis en tuin en al uw hebben en houden oppassen terwijl u er even tussenuit bent. - Anne wil alles wat u gepoot en geplant heeft verder verzorgen met haar meesterlijke groene vingers. - Wim zal als goede huisvader ( boerenzoon-schrijnwerker en elektricien ) voor uw woning zorgen. Zoekt u een oppas voor een korte of langere periode ? Inbegrepen oppas voor uw hond ( liefst groot en mensvriendelijk ) en kleinvee. Wij willen tegelijkertijd ook de buurt verkennen want wij zijn fervente fietsers. Interesse  ? Graag uw e-mail naar wim.vabadus@gmail.com of annehimpe@yahoo.com

Jan& Diana van den Berg (Gast)
Geplaatst op 06-08-2020 om 16:17

Nu we onze camper na vele jaren hebben verkocht ,willen we nog wel  graag steeds voor maanden in Spanje vertoeven.

Wij zijn  sportief netjes en niet rokers.Kunnen wij ons hier aanmelden om op een huis te passen in Spanje of elders? 


Met vriendelijke groet, Diana en Jan van den Berg

Verhaegen Rayethota (Gast)
Geplaatst op 23-04-2020 om 22:32

Geachte,
ik ben 67jaar en in goede gezondheid ik heb voor werk
18jaar in 5 Landen gewoond,India  Rusland  China  Armenia   Botswana als manager, ik spreek nederlands vloeiend engels beetje frans, mijn echtgenote is 45jaar en is Indish wij zoeken,gratis woning als oppas en onderhoud ik kan mooi behangen,shilderen heb daarvoor cursus gevolgd.
Wij zouden dit eigendom als onze beshouwen mijn echtgenote heeft cursus poetshulp gevolgd en is altijd happy ,ik ben als factory manager zeer gedisplineerd en
houd mij zodanig aan de afgesroken regels  de minimum
periode moet 1jaar zijn daar dit een hele papieren rompslomp meebrengt en tevens praktis,ik heb rijbewijs BE
Mijn cell nr is 0497417502,natuurlijk na Corona krisis.

Hoogachtend,
Lucien,DhanaLeo Ketel (Gast)
Geplaatst op 02-04-2020 om 20:39

Hallo

Ik ben Leo en ik woon in Bonaire
Door de coronacrisis ben ik momenteel zonder werk en heb ik straks ook geen woning meer omdat ik de huur niet kan betalen.
Ik bied me dan ook aan als oppasser voor uw huis in Bonaire

Vriendelijke groet
Leo Ketel 
tel.+5997873993

Maarten van der Kolk (Gast)
Geplaatst op 16-02-2020 om 22:28

Ik ben ruim 40 jaar bij de politie, op dit moment als trainer in Mali. Per 1-9-2020 ga ik met pensioen en zou dan na 1-10-2020 op uw huis kunnen passen in Frankrijk of Spanje omdat ik deze talen spreek.

Bij voorkeur Costa Blanca.
Beetje tuin onderhoud is geen probleem.
Op dit moment alleen per email te bereiken.
In maart ben ik 2 weken in Nederland.

Janneke Verhoef (Gast)
Geplaatst op 03-02-2020 om 16:48

Hallo, wij zijn gepensioneerde, aktieve  ondernemers van 68 en 70 jr. Hebben al diverse keren opgepast zowel in binnenland als buitenland met of zonder huisdieren. We vinden het altijd weer leuk om nieuwe adressen te ontdekken en mensen te helpen  door hun ons vertrouwen te geven en goed voor huis, tuin en eventuele huisdieren te zorgen.
heb je oppassers nodig? Dan graag een email naar verhoefjes@hotmail.com tav Janneke en Willem Verhoef

Maria Dupré (Gast)
Geplaatst op 02-02-2020 om 13:09

Hallo, ik wil graag op jou/jullie huis passen vanaf 03/04/2020. Ik ben een ernstige en rustige vrouw van 65 jaar. Paste op huizen in het buitenland en binnenland. Ik ben heel zorgzaam en netjes, hou veel van dieren, zij zijn bij mij in goede handen en heb voldoende kennis en ervaring in tuinonderhoud. Helemaal ideaal zou het voor mij zijn als het huis zich bevindt binnen een straal van 100 km van Mol-Belgie, maar op grotere afstand is geen probleem.

Nathalie en Boke (Gast)
Geplaatst op 29-01-2020 om 08:59

Nathalie en Boke


Hallo ik hoop dat er ook zoekertjes zijn voor België terwijl Nederland toch mijn favorietje is geworden, maar dochterlief heeft mij nodig. Ik ben op zoek naar een woning klein of groot doet er niet toe maar wel met tuintje dit voor langere periode. Katten liever niet door allergie, maar bv konijntjes of vogeltjes, de kleintjes dus zijn geen probleem. Boke is mijn klein chihuahuatje van 5 jaar die heel braaf is en enkel kort blaft als er iemand in de buurt is of in binnen komt waardoor ze klein maar dapper is en een goede waakhond. Ik zorg voor jullie huis want ben gewoon om alleen te wonen. Stuur mij gauw! grts

theo peeters (Gast)
Geplaatst op 27-12-2019 om 12:37

ik leuke nette man bied me aan als huisopasser tevens tuinonderhoud  

Familie S.Veltrop (Gast)
Geplaatst op 22-11-2019 om 21:16

Wij zijn kandidaat huizenoppassers en willen graag nadere informatie omtrent regels en conditie s.Wij zijn een echtpaar van 78 en 79 jaar.Zijn liefhebber van natuur en fietsen.Wij zijn gelukkig in zeer goede conditie en houden heel erg van honden.Mocht u meerdere informatie ontvangen horen wij dit graag.Familie S.Veltrop Grote Beer 10 1562VJ Krommenie.Telefoon:0756280265 of 0613677741

Peter en Julia (Gast)
Geplaatst op 05-10-2019 om 14:08

Peter en Julia: ons mailadres is eminent310@live.nl

Peter en Julia (Gast)
Geplaatst op 05-10-2019 om 14:05

Wij, Peter en Julia, 50+ stel hebben van half april tot en met half oktober 2020 vrij genomen.

In dit halfjaar willen wij graag op uw huis in Europa passen (liefst in een afstand tot 1400km v.a. NL). 
Wij zijn in bezit van eigen vervoer.
Onze voorkeur gaat uit naar een van 2/3 maanden, zodat we bijvoorbeeld meerdere huisoppas projecten kunnen doen.
Naast het oppassen op uw huis zijn wij ook bereid om op uw dieren te passen, tuinonderhoud, of kleine klussen in en om de woning te doen. We gaan uit van “gesloten portemonnee”.
We zijn: handig, sociaal, netjes, en goed georganiseerd .
Voor vragen kunt u ons mailen.

Geu Greveling (Gast)
Geplaatst op 03-10-2019 om 14:49

ik biedt me aan als oppasser van huis (geen dieren) in Spanje. redelijk handig zou dus tevens kleine klusjes doen. En kan als gewezen schilder dus ook zeker schilderwerk verrichten.

In bezit van eigen vervoer 

Martina De wijs (Gast)
Geplaatst op 28-09-2019 om 20:55

Wij zijn een gepensioneerde stel die wel op huis wil passen liefst in spanje  omgeving alicante torreviga   costa blanca  mag ook op hond maar geen kat allergie. wij zijn schoon en actief  en betrouwbaar hoop op reacties mvg 

Constant en Gemmy Kanitz (Gast)
Geplaatst op 09-05-2019 om 14:09

Wij, gepensioneerd stel, hebben ons huis verkocht en een nieuw huis gekocht dat nog gebouwd moet worden. We wonen nu tijdelijk in een chalet bij Epe.

Wij hebben al meerdere malen voor langere tijd op een huis en dieren gepast. Dit willen we weer doen. En dan voor bijvoorbeeld een half jaar. De laatste keer dat wij dit deden is 2 jaar geleden. Wij zaten toen voor 3 maanden op Bonaire en pasten daar op 3 huizen. Ook deden we dit een half jaar in Thailand waar we tevens vrijwilliger waren bij een straathondenproject. Maar deze keer  willen niet zo ver. Het mag ook Nederland zijn.
We hebben zelf een piepklein vriendelijk hondje.
Tel. 0622504918.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7682
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huisoppasser, huisoppas gezocht, huis oppas dienst, huisoppas buitenland, oppassen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.