Volg ons via
 
 
 

Huisoppasser | Mooie tijdsbesteding

Huiseigenaar draagt op vertrouwde wijze zijn huis en haard aan je over en jij kunt genieten van soms wel heel luxueuze woningen.

Wie er graag regelmatig op uittrekt maar het soms wel een beetje te kostbaar gaat worden, kan eens gaan denken om zich in te schrijven als huisoppasser. Steeds meer huiseigenaren zoeken oppas voor hun woning voor korte of langere periodes. Het is een voordelige manier van op vakantie gaan. Zelf heb je vrijwel geen onkosten en toch ben je regelmatig in een andere omgeving. Ook huiseigenaren in het buitenland zoeken regelmatig een betrouwbare oppas voor hun woning. 

Betrouwbaarheid is eerste vereiste

Het spreekt voor zich dat een huiseigenaar alleen op zoek gaat naar zeer betrouwbare oppassers. Een eerste kennismaking is dan meestal ook wenselijk. De huiseigenaar verwacht van de oppassers dat ze zorgvuldig met zijn huis en tuin omgaan en het komt ook voor dat men de zorg krijgt voor één of meerdere huisdieren en enkele lichte werkzaamheden verricht.

Inschrijven als huisoppasser

Bij verschillende organisaties kun je je opgeven als huisoppasser. Dit kan voor een langere periode of voor enkele weken of maanden per jaar. In voorkomende gevallen wordt een verklaring van goed gedrag verlangd. Ook zal een organisatie de wensen van de eigenaar gaan checken met de mogelijkheden van een oppasser. Wie liever niet de verzorging voor dieren op zich neemt of allergisch is voor b.v. katten kan elders hoogstwaarschijnlijk wel terecht.

Zoeken middels Google op huisoppasser laat al een heel scala zien van organisaties waar je terecht kunt voor meer informatie of om je in te schrijven als huisoppasser. De huiseigenaar draagt op een vertrouwde wijze zijn huis en haard aan je over en jij kunt genieten van soms wel heel luxueuze woningen. Voor mooie bestemmingen kunt u kijken op de website www.50plusplein.nl .(https://www.50plusplein.nl/


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
5 reactie(s)
Peter en Julia (Gast)
Geplaatst op 05-10-2019 om 14:08

Peter en Julia: ons mailadres is eminent310@live.nl

Peter en Julia (Gast)
Geplaatst op 05-10-2019 om 14:05

Wij, Peter en Julia, 50+ stel hebben van half april tot en met half oktober 2020 vrij genomen.

In dit halfjaar willen wij graag op uw huis in Europa passen (liefst in een afstand tot 1400km v.a. NL). 
Wij zijn in bezit van eigen vervoer.
Onze voorkeur gaat uit naar een van 2/3 maanden, zodat we bijvoorbeeld meerdere huisoppas projecten kunnen doen.
Naast het oppassen op uw huis zijn wij ook bereid om op uw dieren te passen, tuinonderhoud, of kleine klussen in en om de woning te doen. We gaan uit van “gesloten portemonnee”.
We zijn: handig, sociaal, netjes, en goed georganiseerd .
Voor vragen kunt u ons mailen.

Geu Greveling (Gast)
Geplaatst op 03-10-2019 om 14:49

ik biedt me aan als oppasser van huis (geen dieren) in Spanje. redelijk handig zou dus tevens kleine klusjes doen. En kan als gewezen schilder dus ook zeker schilderwerk verrichten.

In bezit van eigen vervoer 

Martina De wijs (Gast)
Geplaatst op 28-09-2019 om 20:55

Wij zijn een gepensioneerde stel die wel op huis wil passen liefst in spanje  omgeving alicante torreviga   costa blanca  mag ook op hond maar geen kat allergie. wij zijn schoon en actief  en betrouwbaar hoop op reacties mvg 

Constant en Gemmy Kanitz (Gast)
Geplaatst op 09-05-2019 om 14:09

Wij, gepensioneerd stel, hebben ons huis verkocht en een nieuw huis gekocht dat nog gebouwd moet worden. We wonen nu tijdelijk in een chalet bij Epe.

Wij hebben al meerdere malen voor langere tijd op een huis en dieren gepast. Dit willen we weer doen. En dan voor bijvoorbeeld een half jaar. De laatste keer dat wij dit deden is 2 jaar geleden. Wij zaten toen voor 3 maanden op Bonaire en pasten daar op 3 huizen. Ook deden we dit een half jaar in Thailand waar we tevens vrijwilliger waren bij een straathondenproject. Maar deze keer  willen niet zo ver. Het mag ook Nederland zijn.
We hebben zelf een piepklein vriendelijk hondje.
Tel. 0622504918.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4099
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huisoppasser, huisoppas gezocht, huis oppas dienst, huisoppas buitenland, oppassen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.