Volg ons via
 
 
 

Een cruise | Wakker worden is elke dag weer anders.

Cruisen | Hoe zou je het vinden om 's ochtends wakker te worden in een kamer met uitzicht over zee

De maand oktober staat weer in het teken van cruisen. De brancheorganisatie van cruiserederijen CLIA Nederland wil met een nieuwe campagne veel misverstanden wegnemen. In veel gevallen bestaan er nog verkeerde vooroordelen over het maken van een cruise. Zo wordt ten onrechte vaak gedacht dat men "gevangen" zit op een schip. Niets is echter minder waar. Hoe zou je het vinden om 's ochtends wakker te worden in een kamer met uitzicht over zee. Meestal vroeg in de ochtend meert een schip aan in de haven en kun je op avontuur gaan in bijvoorbeeld Marrakesh of door de smalle straatjes in Marseille. 

Het maken van een cruise is heel gevarieerd. De cruises naar de Cariben waar je kunt kiezen uit veel tropische eilanden, de Mayacultuur of meedoen aan een rumproeverij. Heel bijzonder zijn ook de cruises naar de Nordics met hun geisers en fjorden. Een cruise richting Dubai met zijn vele malls of toch Azië. Een cruise kun je maken in alle richtingen. Het aanbod is heel divers. En hoe gemakkelijk is het niet om maar één keer je koffer te hoeven uitpakken, want na een avontuurlijke dag keer je weer terug in je eigen hut of suite en kun je deelnemen aan een uitgebreid buffet waar de lekkerste maaltijden alweer klaar staan. 

Wanneer ook deze dag alweer te snel voorbij is gegaan kies je voor de rust in je eigen hut en ga je weer op weg naar de volgende bestemming.

Bekijk HIER een leuk filmpje van CLIA Nederland


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3297
Categorie: 
Cruise vakantie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
cruise vanuit nederland, cruise last minute, goedkope cruise, cruise vakantie last minute
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.