Volg ons via
 
 
 

Hotel Mövenpick Amsterdam

Hotel Mövenpick, gelegen aan het IJ, de ideale locatie om Amsterdam te verkennen

Hotel Mövenpick Amsterdam

Een paar dagen of een weekendje doorbrengen in Amsterdam, dan is Hotel Mövenpick, gelegen aan het IJ, de ideale locatie. Niet vaak gebeurt het dat je vrijwel geen op- of aanmerkingen over een hotel hebt maar het Hotel Mövenpick krijgt van ons een dikke 9. De service en vriendelijkheid van al het personeel is klasse. De kamers zijn van alle benodigdheden voorzien en de ligging vlakbij het Centraal Station is een goed uitgangspunt om de stad te gaan verkennen. De tram stopt voor het hotel en is 1 halte verwijderd van CS. Ook kun je met een busje van het hotel naar het centrum worden gebracht. 

Wij boekten een upgrade naar de 19e verdieping. Het uitzicht over het IJ is spectaculair en wie een voorstelling wil bijwonen kan naar het naastgelegen muziekgebouw. De upgrade biedt voor ongeveer 70 euro p/n toegang tot de executive lounge met van 1700-1900 gratis hapjes en drankjes. Ook de minibar is inbegrepen en wordt hier het ontbijt geserveerd. Het ontbijt biedt een zeer royale keuze en overtreft elke verwachting.

Parkeren kan voordeling in parkeergarage Oosterdok centrum. Dit is 5 a 10 minuten lopen naar het hotel. Wij waren van vrijdagmiddag 1300 uur tot zaterdagmiddag 1600 uur in totaal 13 euro kwijt aan parkeerkosten.

Wanneer wij wederom een nachtje of enkele dagen in Amsterdam willen doorbrengen zullen wij zeker weer kiezen voor dit top-hotel. Dankzij de keuze voor dit hotel werd het mede een heel geslaagd weekend.

Mia en Herman


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1838
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
mövenpick amsterdam, mövenpick, hotels amsterdam, hotel centrum amsterdam, 5* hotel amsterdam
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.