Volg ons via
 
 
 

Een cruise | Welke rederijen zijn aan te raden?

Een cruisevakantie is een luxe manier van vakantie vieren.

U wilt natuurlijk volop genieten van een welverdiende vakantie met alle comfort die u wenst. Een reis waarvoor vaak gekozen wordt, is een cruise vakantie. Het is een luxe manier van vakantie vieren, alles wordt tot in details verzorgd en u ziet daarnaast de mooiste plekjes van de wereld. 

Tegelijkertijd kan het aanbod van cruise rederijen u misschien overweldigen en weet u niet direct welk vaargebied het populairst is op dit moment. Daarom in dit artikel een aantal tips.

We kunnen u een aantal rederijen zeker aanbevelen. Dit is bijvoorbeeld Costa Cruises, een Italiaanse rederij die al meer dan 60 jaar cruisereizen wereldwijd organiseert. Zo kunt u een cruise maken naar bijvoorbeeld Afrika, de fjorden van Noorwegen, het Verre Oosten en zelfs Zuid-Amerika! Een andere rederij waarbij u een cruise vakantie kunt boeken, is Holland Amerika Lijn. U reist bijvoorbeeld naar landen zoals Australië, Mexico, Hawaii en Antarctica. Kijk hiervoor eens op www.stipreizen.nl

Een andere rederij waar u voor kunt kiezen is MSC Cruises, waarmee u bijvoorbeeld een cruise kunt maken naar de Canarische Eilanden. Norwegian Cruise Line is eveneens aan te raden, maak hier eens een reis mee naar Alaska, een onvergetelijke ervaring!

Prachtige vaargebieden

Welke rederij u ook kiest, het vaargebied is net zo belangrijk. Er zijn een aantal plekken waar u zeker eens geweest moet zijn tijdens uw cruise vakantie. Dit zijn bijvoorbeeld de Middellandse Zee en de Caribbean. Laatstgenoemde is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een reis wilt maken naar de Nederlandse Antillen of een land als Curaçao. Ook is een Caribbean cruise goed te combineren met een bezoek aan het prachtige Miami en Fort Lauderdale. 

Het Middellandse Zeegebied is zeer geliefd onder cruise vakantiegangers. Bezoek landen zoals Spanje, Italië en Portugal. Geniet van de prachtige omgeving en de stranden. Het voordeel is dat dit u hiervoor niet zo heel ver hoeft te reizen.

Vier uw vakantie in stijl

Vier uw vakantie in stijl en kies voor een luxe cruise vakantie via www.stipreizen.nl. U zult er geen moment spijt van krijgen, maar later met veel genoegdoening op terugkijken. Een heerlijke vakantie om uit te rusten en te genieten.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 8569
Categorie: 
Cruise vakantie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
cruise vanuit nederland, cruise last minute, cruisevakantie caribbean, cruises
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.