Volg ons via
 
 
 

Trein geliefd vervoer voor stedentrip

Stedentrip | In veel gevallen wordt gekozen voor de trein.

De trein blijkt het geliefde vervoermiddel te zijn als we een stedentrip willen maken. Het niet hoeven zoeken naar een 'dure' parkeerplek, niet stilstaan in de file en dat we dan ook nog de benzine uitsparen, doet 1 op de 5 Nederlanders besluiten voor de trein te kiezen. Dit blijkt uit een onderzoek onder 20.000 gasten van de website Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Ook nog eens 10 procent van de ondervraagde automobilisten zal bij een volgende stedentrip voor de trein kiezen.

Ieder weekend gaan zo'n 19 procent van de gasten van weekendjeweg.nl op stap naar een bestemming in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Steeds meer Nederlanders kiezen volgens Weekendjeweg voor de trein omdat dit voordeliger is en ook steeds meer stedentrippers vinden deze manier van reizen milieuvriendelijker. Weekendjeweg organiseert samen met de NS compleet verzorgde stedentrips aan inclusief overnachting, retourticket en tehen een scherpe prijs.

Bron: Weekendjeweg.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3721
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
weekendje weg, nachtje weg, dagje weg, trein, stedentrip, treinreis plannen, trein vertraging
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.