Volg ons via
 
 
 

OAD Busbedrijf aangesloten bij SGR

OAD | Deelnemer van het SGR, klanten kunnen weer op de aloude vertrouwde manier aan hun reis beginnen

Het nieuwe OAD Busbedrijf is sedert december 2013 deelnemer van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De reissom die klanten van de OAD hebben betaald is daarmee volledig gewaarborgd. Daarnaast voldoet de OAD aan de normen van het Keurmerk vastgelegd door de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven (SKBT). Deze certificering is de onderneming toegekend door de onafhankelijke organisatie DEKRA.
 
De directie van OAD Bus geeft aan dat klanten, nu weer op een vertrouwde wijze een reis kunnen boeken bij de OAD. De OAD heeft sinds het faillissement in 2013 niet stilgezeten en de klant kan op dit moment weer een keus maken uit één van de vele aangeboden riviercruises, busdagtochten of wintersportbestemmingen (met de OAD skibus). Ook de van oudsher zeer populaire reis naar Disneyland Parijs is weer in het aanbod opgenomen.
 
In december 2013 bracht OAD de eerste nieuwe gidsen met veel nieuwe busreizen en riviercruises uit. OAD is hiermee weer helemaal terug op de Nederlandse reismarkt. Als deelnemer van het SGR kunnen klanten weer op de aloude vertrouwde manier aan hun reis gaan beginnen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1490
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
oad dagtochten, oad busreizen, oad reizen, skibus oad, wintersport busreis, sgr deelnemer
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.