Volg ons via
 
 
 

Portugal | Een weekje anders

Het 'weekje anders' is bedoeld voor mensen die graag kennismaken met (een gedeelte) van Portugal, maar er tegenop zien zelf te rijden.

Volgende maand komen er gasten voor  een weekje anders.  We hopen dan maar dat het weer beter is dan nu. We hebben grootse plannen.

Het 'weekje anders' is bedoeld voor mensen die graag kennismaken met (een gedeelte) van Portugal, maar er tegenop zien zelf te rijden.  Meestal gaat het om mensen die ook geen zin hebben in een reisorganisatie en een groot gezelschap. Of dat niet meer kunnen.  Dit is het idee erachter:  De gasten boeken zelf de heen en de terugreis, maar daarna wordt alles voor hen geregeld.  Ik ga de gasten afhalen van  het vliegveld (Lissabon) en breng  ze na een week weer terug. De gasten die nu komen, blijven overigens twee weken. Dat geeft meer mogelijkheden en meer rust tussen de uitstapjes in. Gedurende het weekje anders  gaan we op excursie en laat ik de bijzondere plekjes in de buurt zien.

Ik laat nét dat beeldje zien, waar ik zelf vijf jaar over gedaan heb om het te vinden. We gaan naar dïe wijnboerderij om wijn te proeven, waar ze lekkere wijn hebben, maar ook een goed verhaal. We gaan naar het strand dat bij de gasten past en ik laat dinosaurusstappen zien.  We kunnen wandelen, maar als dat niet zo goed meer gaat, met de auto langs het strand rijden en op de terrassen zitten. Natuurlijk heb ik een al programma in gedachten, maar het kan zo vrijblijvend zijn als u zelf wilt. Daarmee wil ik zeggen dat er veel mogelijkheden zijn, die voor iedereen verschillend kunnen zijn en dat wordt besproken. Ik ben de hele tijd beschikbaar. We hebben er aleen aantal malen ervaring mee opgedaan en de reacties waren enthousiast.  Ik verheug me er al op. Ik blijf het leuk vinden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Antes o Vento
Hits: 4206
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
quinta portugal vakantie, quinta Antes o vento, costa de prata, quinta portugal algarve, bed and breakfast portugal
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.