Volg ons via
 
 
 

Consument kiest voor vroegboekkorting

Vroeg boeken van een vakantie | Vroegboekkorting en de grotere keus trekken vakantieganger over de streep

Eén van de specialisten op het gebied van villaverhuur in Frankrijk is Libertyresorts uit Veenendaal. De meer dan 250 villa's worden aangeboden op 7 verschillende parken in Frankrijk. Zes van de parken liggen in het zuiden van Frankrijk, met name de Provence en de Ardèche en een ander villapark is in de omgeving van Poitiers. Hoewel veel vakantiegangers er nog altijd vanuit gaan dat een lastminute boeking een behoorlijk voordeel oplevert blijkt toch, dat steeds meer en meer wordt gekozen om de vakantie vroeg te boeken. De consument weet dat wanneer men vroeg boekt, de keuze groter is dan bij een lastminute en men profiteert tegenwoordig ook steeds meer van de aangeboden vroegboekkorting.

Vroegboekkorting biedt voordelen

De vroegboekkorting en het grote aanbod waaruit de consument kan kiezen bij het op tijd boeken van een vakantie merkt men ook bij Libertyresorts. Enkele jaren geleden was nog 40 procent van de boekingen een lastminuteboeking terwijl nu nog ongeveer 20 procent een lastminuteboeking wil. Het aantal boekingen waarop een vroegboekkorting gegeven wordt is inmiddels gestegen tot 25 procent. Veel villa's op de parken van Libertyresorts zijn in bezit van particulieren. 

De vroegboekkorting geldt nog niet voor het gehele aanbod op de vakantieparken van Libertyresorts aangezien sommige eigenaren nog niet zijn overtuigd van het nut van vroegboekkorting. Toch wordt op dit moment 90 procent van de villa's met vroegboekkorting aangeboden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1871
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vroegboekkorting, vroegboekkorting frankrijk, villa frankrijk, vakantiepark frankrijk, vakantie boeken
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.