Volg ons via
 
 
 

Een golfvakantie naar Florida

Een golfvakantie in Florida | Actief zijn wanneer u dat wilt.

Wanneer u al wat ouder bent, heeft u niet altijd zin meer in een actieve vakantie. U wilt actief zijn wanneer u dat zelf wilt. En daarnaast wilt u ook voldoende tijd nemen om te kunnen ontspannen en genieten. Heeft u wel eens gedacht aan een golfvakantie naar Florida? Want tijdens een golfvakantie gaan zowel activiteit als ontspanning hand in hand. Hoog tijd om eens nader kennis te maken met de staat Florida in Amerika. 
Florida, de staat waarin golfen centraal staat
Elke liefhebber van golfen moet zeker eens een vakantie geboekt hebben naar Florida. Het is er namelijk bijna altijd prachtig weer dat u bij golfen zeker nodig heeft. Daarnaast heeft Florida de meeste banen ter wereld om te golfen. Voor elke golfer biedt Florida dus heel wat wils! De meeste banen om te golfen in Florida, zijn voorzien van allerlei luxe gemakken en maken deel uit van resorts. U hoeft dus niet apart een hotel te boeken.
Bekende golfbanen in Florida
Een mooie en bekende golfbaan in Florida is TPC Bluemonster. Het maakt onderdeel uit van een resort en ontleent zijn naam aan de vele waterhazards. Voor een golfbaan met een meer tropische setting kunt u uitstekend terecht in Great White. Deze golfbaan beschikt daarnaast ook nog eens over 237 bunkers. Andere top clubs in Florida zijn de Sandpiper en de Bay Hill Club waar u kunt golfen op een baan met 18 holes.
Boek uw vliegtickets online
Vliegtickets naar Miami of Orlando kunt u heel eenvoudig boeken via de websites van bijvoorbeeld KLM, Delta of nog beter, een vergelijker zoals Tix.nl. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken welke tijd u van het jaar het liefst naar Florida op golfvakantie gaat. De villa's die vaak in de buurt van een golfbaan staan, vallen regelmatig onder Nederlands management zodat u verzekerd bent van een uitstekende dienstverlening.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4365
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
florida reizen, florida vakantie, golfvakantie florida, florida klimaat, golf nieuws, goedkope vliegtickets florida
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.