Volg ons via
 
 
 

Veel dagjes uit met korting

Toegangskaarten voor pretpark- en dierentuinen volop met korting aan geboden op internet.

Op het internet worden veel toegangskaartjes met korting aangeboden. Wie aan de kassa van een pretpark of dierentuin de volle mep betaalt, is al snel een dief van zijn eigen portemonnee. Goed rondkijken en zoeken op internet loont echt de moeite. Het NIPO heeft een onderzoek gedaan in opdracht van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). De meeste korting op een toegangskaartje is te verkrijgen bij Ponypark Slagharen. Meer dan 85 procent van de bezoekers van het Ponypark Slagharen heeft een kaartje met korting kunnen bemachtigen. Op de website uitmetkorting.nl is al snel 15 euro op een kaartje te verdienen. Wie van plan is een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs zal de meeste moeite hebben om een korting te kunnen bemachtigen. Slechts 23 procent van de bezoekers heeft toegangskaartjes met korting kunnen kopen.
Een dagje uit is best duur
Een dagje uit loopt flink in de papieren. De bezoekers springen hierop in door steeds meer zelf eten- en drinken mee te nemen. Men geeft ook minder geld uit aan souvenirs. Dit scheelt de pretparken natuurlijk ook behoorlijk wat aan inkomsten. Toch probeert men op alle mogelijke manieren om voor het eind van het jaar nog het benodigde aantal bezoekers binnen te krijgen. Ook op de websites van de parken of musea zelf is al vaak een flinke korting te krijgen op een toegangskaartje. Ook daar dus beslist even kijken. Zo werden bij de drogisterijketen Kruidvat kaartjes aangeboden voor Madama Tussaud a 18 euro terwijl deze op de eigen website van het museum voor 18 euro te koop zijn. Een dagje op stap? Zeker dus goed rondkijken op internet naar toegangskaarten met korting.

Bron: Telegraaf / Overgeld


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2879
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dagje uit met kids, dagje uit nederland, dagje uit aanbiedingen, goedkoop uit, korting toegangskaarten, korting ponypark, korting madame tussaud
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.