Volg ons via
 
 
 

Rugleuning achterover in vliegtuig leidt tot veel irritatie

Rugleuning achterover zetten in vliegtuig geeft veel irritatie en woordenwisselingen.

Uit een onderzoek gehouden door de internationale reiszoekmachine Skyscanner blijkt dat meer dan 90 procent van de passagiers zich vreselijk ergert als de passagier die voor hen zit, de rugleuning achterover zet. Vaak gaat dit ook nog onaangekondigd en klapt de rugleuning ineens naar achteren waardoor de ruimte tot een minimum wordt beperkt. De meeste passagiers hopen dat er snel een verbod komt op het achterover zetten van de rugleuning. Hooguit zou dit toegelaten mogen worden op langere vluchten en dan nog maar op bepaalde tijden.

Niet zelden loopt een passagier lichte verwondingen op door het plots achterover schieten van een rugleuning. Mogelijk is net het tafeltje uitgeklapt en staat er een kop hete koffie of thee op het blad. Ook het cabinepersoneel maakt vaak mee dat passagiers onderling ruzie krijgen over het laten zakken van de rugleuning. Maar liefst 60 procent van de 900 ondervraagden van het personeel geeft aan regelmatig mee te maken dat passagiers een flinke woordenwisseling krijgen tijdens de vlucht.

Velen van hen zijn er dan ook voorstander van dat de rugleuning van de stoelen zoveel mogelijk rechtop moeten blijven. Het onderzoek werd gehouden onder 1000 passagiers.

Bron: Skyscanner


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2091
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vliegtuigstoel reserveren, vliegtuigstoel beste plek, passen in een vliegtuigstoel,
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.