Volg ons via
 
 
 

Vakantiehuisjes niet schoon

Vakantiehuisjes worden onvoldoende schoongemaakt.

De Consumentenbond heeft op verschillende vakantieparken in ons land onderzocht, hoe het is gesteld met de schoonmaak van vakantiehuisjes. De conclusie na het beoordelen van dertig vakantiehuisjes blijkt dat er nog veel valt te verbeteren als het om de schoonmaak gaat. Een vakantiehuisje op het Vakantiepark Kijkduin in Den Haag kreeg zelfs een onvoldoende voor alle ruimten. Het vakantiepark behoort toe aan de Roompot parken. Ook een vakantiehuisje op Molecaten park de Leemkule in Hattem zou, ondanks dat het als schoonste huisje werd aangemerkt, nog wel een grondige schoonmaakbeurt kunnen gebruiken.
Badkamer en keuken
In een groot aantal onderzochte huisjes blijkt de badkamer en de grootste slaapkamer niet goed schoon te zijn. Op het eerste gezicht leek het alsof de keukens in de betreffende huisjes redelijk schoon waren maar toch werden op het aanrecht zoveel bacteriën aangetroffen waardoor deze nog viezer waren dan de toiletbril.
Controleren bij aankomst
De Consumentenbond raadt huurders van een vakantiewoning aan om bij aankomst een vakantiehuisje eerst goed te controleren. Wanneer men van oordeel is dat de schoonmaak niet voldoet aan de eisen moet men een verzoek doen aan de beheerder, om het huisje alsnog opnieuw schoon te maken. Wanneer een vakantiepark hieraan niet voldoet kan men een klacht indienen bij de geschillencommissie voor recreatie.

Bron: Nu.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2754
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huisjes in, vakantiehuisje, nederland vakantiehuizen, vakantie nederland, schoonmaakwerk
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.