Volg ons via
 
 
 

Kampeer vakantie populair in Meivakantie 2013

Schoolvakantie | 38% van de Nederlanders gaat op vakantie in de meivakantie 2013

Kampeervakanties óók populair tijdens de schoolvakantie in mei 

Een op de drie Nederlandse campingliefhebbers gebruikt de extra lange meivakantie om er een paar dagen tussenuit te gaan. Dat blijkt uit een onderzoek dat Vacanceselect en Campingnavigator (voorheen Campingwijzer) hebben laten uitvoeren onder ruim 1000 Nederlandse vakantiegangers. 

Het vinden van de ideale kampeervakantie gebeurt steeds vaker online. 78% van de kampeerders raadpleegt het internet in de zoektocht naar een geschikte camping, 16% gebruikt hiervoor een smartphone of een tablet - een percentage dat jaarlijks toeneemt en naar verwachting de komende jaren flink zal blijven stijgen. 

Met de nieuwe website www.campingnavigator.com speelt Campingnavigator in op de trend dat kampeerders steeds meer met mobiele devices op zoek zijn naar een camping. De tabletvriendelijke website maakt het vinden van een vakantieplek gemakkelijker en plezierig. De site biedt veel land- en regio-informatie, maar vooral ook vakantie-inspiratie in de vorm van campingfoto's. Daarnaast voorziet www.campingnavigator.com in een innovatief zoeksysteem waarmee de kampeerders de voor hen meest geschikte vakantielocatie snel en eenvoudig kunnen vinden. 

Een bijzondere extra mogelijkheid is het zoeken naar huuraccommodaties op campings: 39% van de kampeerders geeft aan in voor- of naseizoen regelmatig een compleet ingerichte vakantieacommodatie op de camping te huren, en er in de zomer massaal op uit te trekken met de eigen caravan, vouwwagen, kampeerauto of tent.


Afbeeldingen
  • kamperen.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3051
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kamperen, camperen, kampeervakanties, camping nederland, campings in nederland, vakantie nederland, schoolvakantie 2013
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.