Volg ons via
 
 
 

Spanje populair vakantieland in 2013

Vakantie 2013 | Vakantiehuizen in Spanje en Frankrijk erg in trek.

Uit cijfers van Topic Travel Vakantiehuizen blijkt dat Spanje in 2013 zich wederom kon verheugen op een flink aantal Nederlandse toeristen. Het percentage voorboekingen voor een verblijf in Spanje lag 7,5 procent hoger dan in 2012. Met name het voorjaar van 2013 was erg in trek voor de streken Costa Blanca en Costa Brava.

Veel boekingen vakantiehuizen

Nederlanders hebben het vooral voorzien op vakantiehuizen. Niet omdat de huurprijzen hiervan lager zijn geworden maar waarschijnlijk om de lagere kosten van levensonderhoud in Spanje. Een vakantiehuis is altijd voordeliger dan een verblijf in een hotel.

Frankrijk

Ook wordt er al een flink aantal boekingen voor Frankrijk gedaan. Ook hier ziet men 40 procent van de boekingen plaatsvinden voor het voorseizoen. Frankrijk telt een groot aantal unieke accommodaties. Een bijkomend voordeel is dat de afstand te overzien is, lagere reiskosten en dat het weer in het voorjaar vaak iets lekkerder is dan in Nederland. De Nederlander is zich dus al lekker aan het voorbereiden op de vakanties 2013.

Bron: Topic Travel Vakantiehuizen


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3188
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie boeken, vakantiehuizen topic travel, vakantie reiswijzer, vakantie 2013, vakantiehuis spanje, vakantie in spanje
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.