Volg ons via
 
 
 

Vakantie | Er wordt wat meegesleept..

Vakantie | We gaan niet weg zonder boek of laptop.

Lang wordt er naar uitgekeken en dan eindelijk is het zover: vakantie. Twee a drie weken even bijkomen op een andere bestemming. Toch heeft het vertrek nog heel wat voeten in aarde. Er moet heel wat worden meegesleept, zo blijkt uit een onderzoek van Zoover. Internetten blijft belangrijk en dat wil de helft van de vakantiegangers dan ook kunnen doen tijdens hun vakantie. De laptop of een tablet wordt door 50 procent van de ondervraagden meegenomen van huis. De accommodatie waar de vakantiegangers naartoe gaan moet dan ook voldoen aan de eis van internettoegang. Dat is de mening van 75 procent van de antwoorden die werden gegeven in het Zoover Panel. 60 procent van hen wil zelfs dat op de gehele lokatie WiFi beschikbaar is.

Boek blijft populair

Het kunnen internetten is dan zeker een belangrijk item maar een goed boek lezen blijft toch razend populair. Er gaan zeker 2 a 3 boeken in de bagage en daarnaast wordt er steeds meer gelezen op de e-reader. Zo komt de vakantieganger al snel aan een totaal van 9 boeken om de vrije tijd door te komen. Puzzelen wordt door zo'n 40 procent gedaan en 24 procent gaat niet zonder muziekspeler van huis.

E-bike en fiets gaat mee

Wie met de auto op vakantie gaat neemt in veel gevallen ook zijn fiets of E-bike mee op de trekhaak. De E-bike is sterk in opkomst en men zal dan ook flink wat kilometers elektrisch' gaan afleggen.

Puzzelen

Hoe kom je de tijd door in het vliegtuig of aan het zwembad? 40 procent doet dat door het maken van de Sudoku puzzels, kruiswoordpuzzels en door het oplossen van Zweedse raadsels. Al met al een aardige opsomming van al hetgeen de Nederlander tijdens zijn vakantie niet wil missen. Een goede vakantie gewenst.

Bron: Zoover


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3657
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie nederland, vakantie boeken, anwb vakantie, auto vakantie, checklist vakantie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.