Volg ons via
 
 
 

Almelo - Hotel Huis van Bewaring

Hotel Huis van Bewaring Almelo | Vakantie in Almelo achter slot en grendel en toch de luxe en vrijheid binnen handbereik.

Een unieke belevenis: enkele dagen logeren in het Huis van Bewaring in Almelo. Het imposante gebouw is te vinden aan de Marktstraat pal achter de voormalige rechtbank. Het gebouw stamt uit 1928 en werd 70 jaar lang gebruikt voor veroordeelden die hier hun straf moesten uitzitten. In 1995 werd het Huis van Bewaring gesloten en in 2004 hebben de huidige eigenaars het pand aangekocht. Na een grondige renovatie van het complex zijn er sfeervolle bed & breakfast kamers gerealiseerd en de voormalige cellen zijn omgetoverd tot bijzonder fraaie kamers en suites voorzien van alle gemakken. Momenteel heeft het complex de officiële status van hotel. 

De elementen van het vroegere Huis van Bewaring kom je nog overal tegen maar verder is het hotel geheel van deze tijd. Eveneens is overal in het hotel gratis wifi beschikbaar. 

De omgeving van Almelo leent zich bij uitstek voor het maken van mooie fietstochten. De omgeving van het pittoreske Ootmarsum en Tubbergen liggen op zo'n 20 kilometer afstand. Een avondje uit naar het theater of de vlakbij gelegen nieuwe bioscoop en de vele terrasjes in de omgeving van het hotel maken een verblijf kompleet. 

Ervaar zelf hoe het is om een verblijf in dit unieke hotel mee te maken. Meer info: www.huisvanbewaring.nu


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3541
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hotel almelo, hotel huis van bewaring, b&b almelo, theater hotel, hotelovernachtingen, bed en breakfast
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.